Αδυνατισμένος, με μαγκούρα: Έτσι είναι σήμερα ο 74χρονος Πασχάλης Τερζής που ζει απομονωμένος (photo)


Αδυνατισμένος, με μαγκούρα: Έτσι είναι σήμερα ο 74χρονος Πασχάλης Τερζής που ζει απομονωμένος (photo)


Διαφ.


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής, αφήνοντας τις πίστες για μια πιο ήρεμη ζωή.

Η κόρη του, Γιάννα Τερζή, μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της, η οποία προκάλεσε εντύπωση με την τεράστια αλλαγή που έχει στην εικόνα του.

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση ψυχής από Πασχάλη Τερζή: «Δεν έγινα τραγουδιστής για να γίνω φίρμα – Δεν έχω ξεφύγει από τις αρχές μου»

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής, που ξεκίνησε την καριέρα του σε μεγάλη ηλικία, αλλά σταμάτησε απότομα, λόγω προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, φαίνεται αδυνατισμένος αρκετά, καθώς έχει χάσει περίπου 20 κιλά.

Δείτε την φωτογραφία

Έτσι είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής

Αποκάλυψη «βόμβα» από Εύη Δρούτσα για Καίτη Γαρμπή: «Της λέω μωρή τρελή απέρριψες…»

Μια αποκάλυψη για την Καίτη Γαρμπή έκανε η Εύη Δρούτσα, που ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναλυτικότερα, η στιχουργός αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια απέρριψε τον «Παλιόκαιρο», τη μεγάλη επιτυχία του Πασχάλη Τερζή.

Καίτη Γαρμπή

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Εύη Δρούτσα για Νίκο Μωραϊτη: «Δεν τον έζησε οικονομικά ο Ρουβάς τόσα χρόνια;»

«Υπήρξε τραγούδι που ήταν για άλλον και πήγε αλλού. Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα. Ο Γιάννης Δουλάμης, ο παραγωγός της Καίτης Γαρμπή, της έδειξε τον “Παλιόκαιρο”, τον οποίο τον απέρριψε», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

«Και τώρα μπορεί να το συζητήσω. Της λέω μωρή τρελή απέρριψες αυτό το τραγούδι; Τι να κάνω μου λέει, αφού δεν μου άρεσε τότε. Άσε τι είπαμε μετά, δε χρειάζεται να λέω, γιατί εγώ λέω και πολλά», πρόσθεσε η στιχουργός.


Πηγή