Στιγμές ευτυχίας για τη Χριστίνα Κοντοβά: Έκανε πικ νικ με την κόρη της και τις μικρές της φίλες (photos)


Στιγμές ευτυχίας για τη Χριστίνα Κοντοβά: Έκανε πικ νικ με την κόρη της και τις μικρές της φίλες (photos)


Διαφ.


Ξέγνοιαστα και οικογενειακά αποφάσισε να περάσει την Κυριακή (17/3) η Χριστίνα Κοντοβά, που παρέμεινε στην πρωτεύουσα για το τριήμερο της Αποκριάς.

Η γνωστή σχεδιάστρια προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην κόρη της, Ada. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, αποφάσισε μαζί με την κόρη της και μερικές φίλες της να απολαύσουν μια όμορφη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη, και στη συνέχεια, να κάνουν πικ νικ στην Πνύκα.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Χριστίνα Κοντοβά στον λογαριασμό της στο instagram, η μικρή Ada με τις φίλες της, απόλαυσαν το πικ νικ τους, μάζεψαν λουλούδια και έπαιξαν με τον αγαπημένο τους σκύλο, που συνόδευσε την παρέα.

Ξέσπασε η Χριστίνα Κοντοβά: «Με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το παρελθόν του παιδιού μου» (Video)

Η Χριστίνα Κοντοβά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Νέγκα και μίλησε για όλους και για όλα και ξέσπασε μιλώντας για την κόρη της, Ada, λέγοντας: «με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το παρελθόν του παιδιού μου»

Η παρουσιάστρια ρώτησε της Χριστίνα Κοντοβά εάν την κουράζει που όλοι την ρωτούν συνέχεια για την υιοθεσία της κόρης της και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την καθηλωτική εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της.

«Με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το παρελθόν του παιδιού μου»

«Κοίταξε να δεις. Αν με ενοχλούσε, θα το είχα οριοθετήσει. Δεν θα υπήρχε καμία φωτογραφία του παιδιού μου στα social media. Είναι ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις. Με ενοχλεί εάν θέλουν να μπουν από την κλειδαρότρυπα.

Αν θέλουν απλά να το παρακολουθήσουν, γιατί κι εγώ κάπως το δείχνω και έχω καμιά φορά αυτή την ανασφάλεια… με ενοχλεί όταν θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω. Να με ρωτήσουν κάτι από την προσωπική της ιστορία, από το παρελθόν της. Είναι πράγματα που τα βάζουμε σιγά σιγά στην κουβέντα μας και πρέπει να τα ξέρει πρώτα εκείνη. Το παιδί πρέπει να ξέρει πάντα την αλήθεια.», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κοντοβά.


Πηγή