Χαρμόσυνη ανατροπή για την Ελένη Χατζίδου: Στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους


Χαρμόσυνη ανατροπή για την Ελένη Χατζίδου: Στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους


Διαφ.


Ύστερα από αρκετές ημέρες ακινησίας μετά το ατύχημα που είχε στον αυχένα, η Ελένη Χατζίδου έκανε την πρώτη της έξοδο, ανήμερα της Αποκριάς (17/3).

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star, που τις τελευταίες ημέρες απουσίαζε από την εκπομπή, καθώς έπρεπε να αναρρώσει, σήμερα βγήκε, αφού ήθελε να συνοδεύσει την κόρη της, Μελίτα, στο καρναβάλι.

Το ζευγάρι, μαζί με την κόρη του, βρέθηκε σε καρναβάλι των νοτίων προαστίων, με τη μικρή Μελίτα και τον Ετεοκλή Παύλου να έχουν μεταμφιεστεί, ενώ η Ελένη Χατζίδου αρκέστηκε να είναι θεατής.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε πολλά βίντεο και φωτογραφίες από το καρναβάλι, το οποίο φάνηκε πως απόλαυσαν πολύ, αφού δεν έλειψαν τα παιχνίδια και οι χοροί.

«Και του χρόνου με υγεία», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτηση που έκανε.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Ελένη Χατζίδου στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους

Έχουμε… νικητή στο Αίγιο: Καρναβαλιστές ντύθηκαν μηχανικοί Ferrari και έκαναν pit-stop σε αυτοκίνητα στον δρόμο (video)

«Αέρα» Formula 1 έδωσαν καρναβαλιστές στο Αίγιο, που ντύθηκαν μηχανικοί της Ferrari και κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Η ομάδα, με το χιουμοριστικό όνομα «MINARELLI», ντύθηκε στα κόκκινα σταματούσαν και σταματούσε τυχαία αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους του Αιγίου, κάνοντάς τους pit stop. Ενώ αντί για νερό οι… μηχανικοί ξεδιψούσαν με μπίρα!

Οι καρναβαλιστές πρόσφεραν άφθονο γέλιο και μοίρασαν χαμόγελα στους περαστικούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι, η ίδια ομάδα, είχε ντυθεί πλυντήριο αυτοκινήτων και έπλενε ΙΧ στον δρόμο.

Πατρινό Καρναβάλι: 291 περιστατικά έως τώρα, με δέκα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Σε 40.000 – 45.000 υπολογίζονται να ήταν οι καρναβαλιστές της χθεσινής (16/03) παρέλασης στην Πάτρα, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται σήμερα να ξεπεράσει τις 70.000 στη μεγάλη παρέλαση και στο κάψιμο του Καρνάβαλου, που φέτος συμβολίζει την παγκοσμιοποίηση.

Δείτε επίσης: Η νέα «βασίλισσα» του καρναβαλιού της Πάτρας σε αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ

Ωστόσο, από το γιορτινό κλίμα των ημερών δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, καθώς τα περιστατικά μέθης που αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός και οι 200 εθελοντές του, τα οποία χθες το βράδυ ανήλθαν στα 246, με τα πέντε από αυτα να κρίνεται απαραίτητο να με διακομισθούν στο νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Τα περιστατικά που εκλήθησαν να αντιμετωπίσουν οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού ανήλθαν συνολικά στα 291, καθώς πέραν των περιστατικών μέθης, σημειώθηκαν και τραυματισμοί, ενώ συνολικά οι άνθρωποι που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ανέρχονται στους δέκα.

Οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού έχουν στήσει επιχειρησιακό κέντρο στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειαστούν τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με την 6η Υγιειονομική Περιφέρεια.

Οι διασώστες θα παραμείνουν στην πλατεία έως το ξημέρωμα της Δευτέρας και αφού σιγουρευτούν ότι πλέον δεν είναι απαραίτητοι.

Σημειώνεται ότι σε εφημερία θα βρίσκονται μέχρι και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, το «Άγιος Ανδρέας» και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.


Πηγή