Κυριάκος Μητσοτάκης: Για ποδήλατο με την κόρη του – Οι ευχές του για την Καθαρά Δευτέρα


Κυριάκος Μητσοτάκης: Για ποδήλατο με την κόρη του – Οι ευχές του για την Καθαρά Δευτέρα


Διαφ.


Δεν πρόλαβε να γυρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το ταξίδι του στην Αίγυπτο και αμέσως άδραξε την ευκαιρία για να περάσει την Καθαρά Δευτέρα με την κόρη του, με μια βόλτα με ποδήλατα.

Ο πρωθυπουργός ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μαζί με την κόρη του Δάφνη έχει επιλέξει κάποιο σημείο στην εξοχή.

Δείτε επίσης: Θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία για τη σημαία της Ελλάδας μέσα στην Αγία Σοφία

Και οι δύο με τα ποδήλατά τους, βρίσκονται σε ένα μέρος, όπου ο κόσμος πετά χαρταετό.

Στη περιγραφή της φωτογραφίας που ανέβασε έγραψε : «Καλή Σαρακοστή»

«Κι ο Μητσοτάκης… τον χαλβά του» – Ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται «καλή Σαρακοστή» με καυστικό βίντεο για την ακρίβεια

Με αιχμηρή διάθεση αποφάσισε φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να ευχηθεί για την «ακριβότερη Σαρακοστή της δεκαετίας», όπως την χαρακτήρισε.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο iSYRIZA πέρα από τις ευχές για «καλά κούλουμα σε όλες και όλους και καλή Σαρακοστή», το κόμμα αναφέρεται και στο ότι: «η πιο ακριβή Σαρακοστή είναι η φετινή, με τις τιμές στα ράφια, να καταδεικνύουν ότι και τα τελευταία μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη έχουν αποτύχει».

Έπειτα, προσθέτει πως «ούτε πασχαλινό φιλοδώρημα δεν θα δώσει σε εκείνους που βρίσκονται σε απόλυτη ανέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του».

Στο τέλος, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον κόσμο αν έχει βγει εκτός προϋπολογισμού και εαυτού με την ακρίβεια να δει το βίντεο που δημοσιεύει.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο τιτλοφορείται ως «σαρακοστή με ακρίβεια: Κι ο Μητσοτάκης… τον χαλβά του!».


Πηγή