Survivor 2024 spoiler 18/03: Ναι κι όμως είναι δυνατόν! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 18/03: Ναι κι όμως είναι δυνατόν! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 18/03: Το Survivor μπήκε… με φόρα στην νέα του εβδομάδα, με ομάδες ξανά να αλλάζουν, παίκτες να βρίσκονται εκ νέου στο στόχαστρο και, γενικά, την κατάσταση να είναι «εύφλεκτη» στον Άγιο Δομίνικο για όλους, με την παραγωγή και τον Γιώργο Λιανό να… σιγοντάρουν με μαεστρικό τρόπο.

Το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις εξελίξεις του, που μας εντυπωσιάζουν διαρκώς, όπως έγινε και στο τελευταίο επεισόδιο, με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού να αλλάζει μπαντάνες σε ορισμένους αθλητές και τις συμπεριφορές των τελευταίων να είναι τέτοιες, που προκαλούν εντάσεις, όπως η στάση του Φάνη Μπολέτση απέναντι στους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα, με το που γύρισε.

Κάπως έτσι, κάθε μέρα στο νησί φαίνεται πως έχει… μπόλικο ζουμί ως προς τις εξελίξεις σχετικά με αυτό, αναμένοντας κάθε φορά το τι μπορεί να μας εκπλήξει στο εκάστοτε νέο επεισόδιο, με τα γεγονότα να μας προλαβαίνουν σε οποιαδήποτε περίπτωση. Το σημαντικό αγωνιστικά, βέβαια, είναι πως μετά την νίκη της μπλε ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ο Νίκος Ρικουνάκης υπεδείχθηκε από την κόκκινη ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, τονίζοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλους.

Survivor 2024 spoiler 18/03: Ο δεύτερος παίκτης που μπαίνει… στον τάκο από τους συμπαίκτες του

Στο σημερινό (18/3) επεισόδιο, ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν σε άλλον έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Μπορεί να μην… χτυπούν τα κεφάλια τους, ωστόσο η ανταγωνιστικότητα δε λείπει σε καμία περίπτωση και αναμένεται μια τεράστια «μάχη», για να μάθουμε το ποια ομάδα θα χαρεί σε αυτή την περίπτωση.

Ποια θα είναι, όμως, και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Οριστικό spoiler δεν έχουμε ακόμη, τη στιγμή που μιλάμε, όμως μόλις τον μάθουμε, θα σας παρέχουμε νεότερη ενημέρωση. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr.


Πηγή