«Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη»: Δύσκολες ώρες για τη Χρύσα Ρώπα, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τη ζωή της


«Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη»: Δύσκολες ώρες για τη Χρύσα Ρώπα, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τη ζωή της


Διαφ.


«Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου», εξομολογήθηκε η Χρύσα Ρώπα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Αρχικά, η Χρύσα Ρώπα δήλωσε: «Η κωμωδία τα τελευταία χρόνια έχει αδικηθεί… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τους Ρέππα – Παπαθανασίου… Το σημαντικό στη δουλειά είναι να συνεργάζεσαι με αυτούς που θέλεις και όχι απλά να σου προτείνουν κάποιοι μια δουλειά. Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις τηλεοπτικές προτάσεις. Ταυτίζω τη ζωή μου με το θέατρο, η τηλεόραση για μένα είναι πάρεργο».

Δείτε επίσης: «Όσα φέρνει η ώρα…»: Δύσκολες στιγμές για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα (photo)

Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»

Στην πορεία των λεγομένων, της αποκάλυψε: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου. Όταν ήμασταν μικροί, λέγαμε, ό,τι δε σε σκοτώνει, σε δυναμώνει. Δεν είναι έτσι. Σε αυτή την φάση, δεν είμαι δυνατή».

«Ξεσπάθωσε» η Χρύσα Ρώπα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – «Δεν το λες καριέρα αυτό που έκανε» (video)

Με αφορμή τα γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου, η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αρχικά ανέφερε: «Στην Κατάρα κάνω μία γυναίκα από την Κάτω Παπαριά, είμαι η κυρία Φουρτουνάκη, η οποία έχει δύο γιους, τον Τέρυ και τον Μανωλιό».

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος της ανέφερε ότι είναι γουρλού και πως με όποιον νέο ηθοποιό συνεργάστηκε έκανε καριέρα, φέροντας ως παράδειγμα τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Χρύσα Ρώπα σχολίασε: «Το παιδάκι μου. Όχι δεν έκανε καριέρα. Καριέρα δεν το ονομάζεις αυτό που έκανε ο Τσιμιτσέλης. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση».

Για τους λόγους που από κάποια στιγμή και έπειτα κάνει περιορισμένες δουλειές στην τηλεόραση, η ηθοποιός ανέφερε: «Είναι και λίγο επιλογή. Δεν τρελαίνομαι πια να παίζω σε σήριαλ, σε αυτές τις κωμωδίες. Τρελάθηκα με την «Τούρτα της Μαμάς», το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» και το «Η Οικογένεια Βλάπτει» ή αυτό που θα κάνουμε τώρα. Νιώθεις ότι κάτι γίνεται, μια μαχαιριά στην καρδιά και νιώθεις ότι αυτό θα το υπερασπιστείς μέχρι θανάτου. Καταρχάς δεν μου πρότειναν. Στη Γαλλία πήγαινα και με έπαιρναν τηλέφωνο και έπαιζα θέατρο».


Πηγή