Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/3)


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/3)


Διαφ.


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 19/3! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Καθαρά Δευτέρα ναι, καθαρές εθνικές όχι: «Πυρετός» στους δρόμους με την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, η επιστροφή των εκδρομέων, με την κίνηση στις εθνικές οδούς να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Αυτή την ώρα, η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου γίνεται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της Αρχαίας Κορίνθου μέχρι τη Νέα Πέραμο. Την ίδια ώρα, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, η κίνηση είναι αυξημένη από το Σχηματάρι μέχρι και τη Λυκόβρυση.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΑΣ, από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική. Συγκεκριμένα, 22.965 αυτοκίνητα μέσω της Αθηνών-Λαμίας και 28.530 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πέρσι είχαν επιστρέψει στην Αττική σχεδόν 20 χιλιάδες οχήματα παραπάνω. Ειδικότερα είχαν επιστρέψει 71.140 οχήματα (29.800 από Αθηνών-Λαμίας και 41.340 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου).


Πηγή