Βόλος: Συναγερμός σήμανε το Λιμεναρχείο όταν πτώμα βρέθηκε στο λιμάνι


Βόλος: Συναγερμός σήμανε το Λιμεναρχείο όταν πτώμα βρέθηκε στο λιμάνι


Διαφ.


Συναγερμός σήμανε στο Λιμεναρχείο στον Βόλο, όταν περαστικοί ενημέρωσαν για πτώμα που βρισκόταν στη θάλασσα, στο λιμάνι της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Αγοράκι 3,5 ετών στο νοσοκομείο

Αμέσως πλωτό σκάφος του Λιμενικού μετέβη στο σημείο και περισυνέλλεξε τη σορό μεταφέροντας την μπροστά στην είσοδο του Κεντρικού Λιμεναρχείου, για να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του ατόμου που εντοπίστηκε στη θάλασσα.

Αδιανόητο περιστατικό στον Βόλο: Μητέρα υποστήριξε τον σύντροφό της που καταδικάστηκε για βιασμό του παιδιού της – «Η μικρή παρεξήγησε»

Δε χωράει ο νους αυτό που συνέβη στον Βόλο, όπου μητέρα υποστήριξε τον σύντροφό της που καταδικάστηκε για βιασμό της ανήλικης κόρης της, που έχει ήπια νοητική στέρηση.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 37χρονος άνδρας με καταγωγή από την Καρδίτσα, ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικη που είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκισης.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στη Λάρισα: Γιατρός συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του

Χθες Δευτέρα (12/3), εκτυλίχθηκαν αμήχανες στιγμές στο δικαστήριο του Βόλου με τη μητέρα της ανήλικης να βρίσκεται στο πλευρό του. Ο άνδρας καταδικάστηκε με 4 ψήφους υπέρ και 3 κατά, ενώ ήταν προφυλακισμένος για 10 μήνες.

Μητέρα υποστήριξε τον σύντροφό της που καταδικάστηκε για βιασμό του παιδιού της

Η 13χρονη κόρη της συντρόφου του κατήγγειλε τον άνδρα για γενετήσιες πράξεις αλλά και βιασμό. Στο δικαστήριο ο 37χρονος δήλωσε αθώος, ενώ μάρτυρας «κλειδί» ήταν η σύντροφός του και μητέρα της ανήλικης, η οποία υποστήριξε τον πρώην σύντροφό της λέγοντας ότι η μικρή παρεξήγησε.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του κοριτσιού διατηρούσε σχέση με τον 37χρονο και η καταγγελία για βιασμό έγινε μετά τη λήξη της σχέσης τους.

Ο 37χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.


Πηγή