Τραγωδία στο Λασίθι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου Μανώλη


Τραγωδία στο Λασίθι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου Μανώλη


Διαφ.


Οπτικό υλικό από τη στιγμή που σκάει η ναυτική φωτοβολίδα πάνω στον 33χρονο Μανώλη στο Λασίθι, η οποία του στοίχισε τη ζωή, παρουσίασε το μεσημεριανό δελτίο του Star.

Όπως δείχνει το ρεπορτάζ του σταθμού, η λάμψη της φωτοβολίδας φαίνεται αναμμένη να κυλά στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως, το θύμα μεταφέρεται με τη βοήθεια των φίλων του λίγο πιο μακριά από το σημείο, μέχρι που τον παραλαμβάνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα

Δημοσίευμα του cretalive μετέδωσε ότι η νεκροψία-νεκροτομή στο σώμα του 33χρονου επιβεβαίωσε τις τρομοκρατικές βλάβες που προκάλεσε. Η φωτοβολίδα προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο συκώτι του 33χρονου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών, όταν ο 33χρονος μαζί με φίλους του άναβαν φωτοβολίδες. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθούσε να ανάψει τη μοιραία φωτοβολίδα, ωστόσο, αυτή δεν πυροδοτούνταν. Όταν όμως άναψε, έπεσε στην κοιλιακή του χώρα.

«Είχε ανάψει, την κρατούσε στο χέρι και τη στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα», περιέγραψε οικογενειακός φίλος του 33χρονου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του.Ήταν παρέα με τον Μανώλη, είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι. Όταν άκουσε την έκρηξη θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί, φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων!», πρόσθεσε.


Πηγή