Το παραδέχθηκε δημόσια μετά τον χωρισμό με τον Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τρόμαζε το γεγονός ότι…»


Το παραδέχθηκε δημόσια μετά τον χωρισμό με τον Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τρόμαζε το γεγονός ότι…»


Διαφ.


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βρεθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (21/3, 00:10) στην εκπομπή «Night Out», με την ίδια αναφέρεται στα προσωπικά της, όπως και στα επαγγελματικά της σχέδια.

Με αποκαλυπτική διάθεση μιλά για την τηλεοπτική επιστροφή της μετά από τρία χρόνια απουσίας, τα οποία ήταν συνειδητή απόφαση και όπως λέει, από τα ωραιότερα της ζωής της.

Από την κουβέντα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, όπου τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

Η αναφορά στον χωρισμό και την νέα της σχέση

Η συνέχεια τη βρίσκει στον καναπέ του «Night Out», όπου μια έκπληξη θα της προκαλέσει συγκίνηση. Ένα αγαπημένο της πρόσωπο έρχεται στο πλατό και οι δυο τους «δοκιμάζονται» σε ένα παιχνίδι που απαιτεί ρυθμό και χορευτικές ικανότητες.

«Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων, ανεβάζοντας και πρόσφατα φωτογραφία με την νέα της σχέση.

Μελαχρινή καλλονή, θυμίζει Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου – Διέρρευσαν φωτογραφίες

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με την influencer, Μαρία Παπαγεωργίου, μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Μπορεί ο Βασάλος να τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως δεν είναι ζευγάρι με την όμορφη Μαρία, όμως οι πράξεις του, όπως επισημαίνει και το ρεπορτάζ της εκπομπής Γεια σου, άλλα δείχνουν.

Μελαχρινή καλλονή, θυμίζει Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου - Διέρρευσαν φωτογραφίες

Μελαχρινή καλλονή, θυμίζει Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου - Διέρρευσαν φωτογραφίες

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία;

Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως την Παρασκευή ήταν με τη Μαρία Παπαγεωργίου στο γήπεδο όπου έπαιζε ο Παναθηναϊκός και μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο από όσα συνέβαιναν εκεί. Όσο για τη Μαρία, προτίμησε να ανεβάσει φωτό με τα… παπούτσια που φορούσαν και που έμοιαζαν πάρα πολύ.

Δείτε τι ειπώθηκε στην εκπομπή Γεια σου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαρία Παπαγεωργίου στην εκπομπή Γειά σου:


Πηγή