Γιάννης Ξανθόπουλος: Το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή μετά το θανατηφόρο τροχαίο – «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία…»


Γιάννης Ξανθόπουλος: Το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή μετά το θανατηφόρο τροχαίο – «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία…»


Διαφ.


Σε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος πριν μια εβδομάδα ακριβώς. Ο νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος μέχρι πρότινος συμμετείχε στο J2US στοίχισε τη ζωή ενός 19χρονου άντρα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος δημοσίευσε το πρώτο δημόσιο μήνυμά του μετά το τροχαίο δυστύχημα στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.

Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» έγραψε ο Γιάννης Ξανθόπουλος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Σε δυσμενή θέση ο Γιάννης Ξανθόπουλος: Μένει εκτός J2US μετά την εμπλοκή του στο θανατηφόρο τροχαίο

Μετά τον σάλο της εμπλοκής του Γιάννη Ξανθόπουλου σε θανατηφόρο τροχαίο αλλά και τον τραγουδιστή να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κρίθηκε αναγκαίο να μείνει εκτός J2US, τουλάχιστον για την ώρα.

Από το τροχαίο που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ο οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε ο άτυχος φέρει χτυπήματα και ο Γιάννης Ξανθόπουλος φέρει με τη σειρά του ορισμένα τραύματα.


Πηγή