Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστός τηλεοπτικός νάνος ανάμεσα στους συλληφθέντες – Αποκαλυπτικές συνομιλίες της «Μαρίας» με τις ανήλικες εκδιδόμενες (video)


Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστός τηλεοπτικός νάνος ανάμεσα στους συλληφθέντες – Αποκαλυπτικές συνομιλίες της «Μαρίας» με τις ανήλικες εκδιδόμενες (video)


Διαφ.


Σοκ προκαλεί η δράση κυκλώματος μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η βασική κατηγορούμενη του κυκλώματος είναι μία 25χρονη που μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού και το «έσκασε» σε ηλικία 15 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αυτή που ψάρευε πελάτες για τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε. Από το κάθε ραντεβού, η ίδια έπαιρνε ποσά μέχρι 100 ευρώ.

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ένας 36χρονος που πάσχει από νανισμό, ο οποίος εμφανίζεται να μεταφέρει κατόπιν συνεννόησης με άλλο κατηγορούμενο του κυκλώματος, ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με άγνωστους άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος νάνος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιαζόταν ως «ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Κύκλωμα μαστροπείας: Αποκαλυπτικές συνομιλίες της «Μαρίας» με τις ανήλικες εκδιδόμενες – Πώς πίεζε τα κορίτσια να συνευρεθούν ερωτικά με αγνώστους

Αποκαλυπτικές συνομιλίες φέρνει στη δημοσιότητα το «Law and Order» από την 25χρονη Μαρία, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο «εγκέφαλος» στο κύκλωμα που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία, κλείνοντας τους ραντεβού σε ξενοδοχεία.

Οι εκδιδόμενες, είναι ηλικίας από 15 έως 17 ετών. «Εντάξει ναι έχετε όμως γονείς, φαΐ κλπ. Εγώ δν τ κνω κ το ξες! Εδώ δν τ κνω μ αυτόν π θέλω Ναι σε σπίτι ζω αλλά δεν μ ταΐζουν εδώ η Μαρία λείπει συνέχεια εδώ τεσπα ναι», φαίνεται να γράφει σε μία συνομιλία.

Σε άλλη συνομιλία γράφουν τα εξής: «Ga mids Misa Esu malaka bgazis 100 etsi». «Εγώ δν έχω κ ούτε κάνω, αν έκαα κ γω στα @ μου αλλά ξες ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς οκ στα @ μου».


Πηγή