«Πρόδωσε» τη θλίψη της Φαίης Σκορδά ο σκύλος της: «Γαβγίζει γιατί καταλαβαίνει τι έχω…»


«Πρόδωσε» τη θλίψη της Φαίης Σκορδά ο σκύλος της: «Γαβγίζει γιατί καταλαβαίνει τι έχω…»


Διαφ.


Η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίχθηκε δυσάρεστα για εκείνη, καθώς το δικαστήριο απάλλαξε τον βασικό ύποπτο από την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.

Εξέφρασε την οργή και την απογοήτευσή της για το το γεγονός αυτό και επειδή είχε ένταση στη φωνή της, ο σκύλος της ξεκίνησε να γαβγίζει στο πλατό από την ανησυχία του για εκείνη. Η ίδια ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της και προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Η στιγμή που ο σκύλος της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε να γαβγίζει από ανησυχία

«Διαβάζεις ότι έγινε με την συναίνεση της 12χρονης και εκεί τρελαίνεσαι! Και το λέω και το αναφέρω γιατί δεν μπορώ να μην δεν το αναφέρω… Κάνουμε όλη αυτή την προσπάθεια όλοι μας, ως άνθρωποι πάνω από όλα, ως γονείς… Όποιος πλησιάζει το παιδί, θέλει να το εκμεταλλευτεί. Είναι κανόνας! Και 12 χρονών είναι ένα παιδί…», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και τότε ακούστηκε το γάβγισμα.

«Είμαι καλά… Με ακούει που φωνάζω, με λίγη ένταση στη φωνή, καταλαβαίνει ότι κάτι με στενοχωρεί γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη», αποκρίθηκε.

«Πόσο χάλια ήμουν, δίπλωσα και μετρούσα αντίστροφα»: Δύσκολες στιγμές για την Φαίη Σκορδά, ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας της

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, την Παρασκευή 16/3, εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά, στον αέρα της σημερινής (19/3) εκπομπής.

Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» ανακοίνωσε την απουσία του Άγγελου Βουράκη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το πλατό, εξηγώντας πως και εκείνη, το προηγούμενο βράδυ, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

Δείτε επίσης: Χωρίς εκείνον αλλά με κάτι δικό του: Έτσι πέρασε την Καθαρά Δευτέρα η Φαίη Σκορδά 1,5 μήνα μετά την απώλεια του πατέρα της (photo)

Την Τρίτη 19/3, επέστρεψε όλη η ομάδα της εκπομπής στο πόστο της και η Φαίη Σκορδά κάνοντας πλάκα με τους συνεργάτες της αποκάλυψε επακριβώς το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

«Αναστήθηκα! Πόσο χάλια ήμουν την Παρασκευή, δεν καταλαβαίνεις! Δεν καταλαβαίνεις τι έπαθα την Παρασκευή! Ήρθα και ήμουν διπλωμένη, είχα πυρετό, ήθελα να τρέξω στην τουαλέτα και έκανα υπομονή… Δεν καταλαβαίνεις πώς ήμουν την Παρασκευή! Στο διάλειμμα ξάπλωσα εδώ στον καναπέ, μετρούσα αντίστροφα να περάσει η ώρα. Ήταν επειδή έλειπαν τα αγόρια μου, κατάλαβες; Τι γαστρεντερίτιδα ήταν αυτή; Την άλλη μέρα που ήμουν λίγο καλύτερα, ήθελα να φάω τα πάντα. Το μεσημέρι τα έδωσα όλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.


Πηγή