Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: Έφαγε πόρτα σε εστιατόριο στο Παρίσι λόγω του μωρού της (video)


Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: Έφαγε πόρτα σε εστιατόριο στο Παρίσι λόγω του μωρού της (video)


Διαφ.


Η Ιωάννα Τούνη έχει αποδείξει ότι αγαπά τα ταξίδια και αυτή τη φορά αποφάσισε να ταξιδέψει στο Παρίσι, μαζί με τις φίλες και φυσικά τον γιο της. Ωστόσο, το ταξίδι της γνωστής influencer στη Γαλλική πρωτεύουσα δεν ξεκίνησe όπως θα περίμενε.

Με την ευκαιρία, δείτε τα επιθετικά σχόλια στα social media για την πλαστική της στη μύτη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα story της, έφαγαν «πόρτα» από εστιατόριο στο οποίο είχαν κάνει κράτηση, εξαιτίας του γιου της.

«Κάναμε νομίζω όλη τη μέρα για να έρθουμε στο Παρίσι. Πεινάμε απεριόριστα, και μόλις φάγαμε πόρτα στην κράτησή μας γιατί έχουμε μωρό. Τέλεια» αναφέρει στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Τα βρήκε μπαστούνια η Ιωάννα Τούνη, δύσκολες ώρες για την influencer: «Έχω μπλεξίματα με…»

Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη, έχοντας κάνει την αισθητική επέμβαση στη μύτη της, την οποία ήθελε καιρό.

Η γνωστή influencer αποκάλυψε πως μετά την επέμβαση αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες κατά την ανάρρωσή της, χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Φτώχεια καταραμένη: Το αστρονομικό ποσό που έδωσε η Ιωάννα Τούνη για να φτιάξει τη μύτη της

«Το πρωί είχα meeting ατελείωτο. Προσπαθώ να τα κάνω όλα πιο αργά με το παιδί, γιατί δεν πρέπει να σκύβω. Με πονά και το πλευρό εδώ που έχω αφαιρέσει τον χόνδρο. Έχω και μπλεξίματα με το μαγείρεμα, γιατί πρέπει να μαγειρεύω διαφορετικό φαγητό και για το μωρό και για εμένα, που δεν πρέπει να τρώω αλάτι, λόγω της κορτιζόνης», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Οι δυσκολίες της Ιωάννας Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη

Της βγήκε από τη… μύτη της Ιωάννας Τούνη: «Όσα και να δώσεις σε πλαστικές, θα είσαι πάντα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος» (photos)

«Θύελλα» αντιδράσεων προκλήθηκε με την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη, αναφορικά με το ποσό που στοίχισε η αισθητική επέμβαση στη μύτη της.

Η instagrammer έκανε γνωστό ότι πλήρωσε 9.000 ευρώ, κοινοποιώντας ένα βίντεο στο προφίλ της στο TikTok και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Το επικότερο σχόλιο είχε να κάνει με την ομοιότητά της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. «Όσα και να δώσεις σε πλαστικές, για εμάς θα είσαι πάντα ο αγαπημένος μας Βασίλης Χαράλαμποπουλος», γράφει ένας χρήστης.

Η ομοιότητά τους είχε σχολιαστεί αρκετά χρόνια πριν, όταν η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο «My Style Rocks» και είχε παραδεχτεί πως όντως μοιάζει με τον ηθοποιό.

Δείτε παρακάτω ορισμένα από τα σχόλια που της έκαναν:

undefined

undefined

undefined

Ιωάννα Τούνη: Πάντρεψε κολλητή της φίλη με γύψο στη μύτη

Τι και αν η Ιωάννα Τούνη υποβλήθηκε σε μια διορθωτική πλαστική επέμβαση στην μύτη της, αυτό δεν την πτόησε καθόλου από το να πάει και να παντρέψει μια στενή της φίλη.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έγινε κουμπάρα στον πολιτικό γάμο μιας φίλης της από το εξωτερικό με τον σύντροφό της, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 5/3.

Διαβάστε επίσης: «Είμαι πιο βρόμικη από ποτέ…»: Σε απόγνωση η Iωάννα Τούνη λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο

Τι και αν η Ιωάννα Τούνη υποβλήθηκε σε μια διορθωτική πλαστική επέμβαση στην μύτη της, αυτό δεν την πτόησε καθόλου από το να πάει και να παντρέψει μια στενή της φίλη.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, ο γάμος κανονίστηκε τελευταία στιγμή και για αυτό άλλωστε σχολίασε και τον γύψο που είχε στη μύτη της. Μάλιστα, η ίδια επέλεξε να μην πει ποια πάντρεψε καθώς δεν ήταν σίγουρη αν το επιθυμούσε η φίλη της.

«Μόλις γύρισα σπίτι… Ήθελα να πω ότι έγινα κουμπάρα για πρώτη φορά. Πάντρεψα πολιτικά μια πολύ αγαπημένη μου φίλη (ναι, ναι με τον γύψο στη μύτη)» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Κουμπάρα η Τούνη με γύψοΚουμπάρα η Τούνη με γύψο
Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story όπου έλεγε πως σήμερα θα αφαιρεθεί ο γύψος χωρίς όμως να σημαίνει πως θα φύγει το πρήξιμο στο πρόσωπό της.


Πηγή