«Βαρύ» πένθος για τον Τάσο Κωστή: Πέθανε η σύζυγός του


«Βαρύ» πένθος για τον Τάσο Κωστή: Πέθανε η σύζυγός του


Διαφ.


«Βαρύ» είναι το πένθος για τον Τάσο Κωστή, με τον αγαπημένο ηθοποιό να θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, που πάλευε εδώ και καιρό με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο περνούσε και εκείνος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η σύζυγος του Τάσου Κωστή πέθανε πριν από λίγες μέρες, μην καταφέρνοντας να κερδίσει την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 44 χρόνια.

Η εξομολόγηση για τον Γολγοθά της οικογένειάς του (video)

Μία κατάθεση ψυχής έκανε ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη «μάχη» που δίνει η σύζυγός του με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός, που και ο ίδιος έχει περάσει αυτήν τη «δοκιμασία», ανέφερε πως είναι ακόμα πιο δύσκολο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει.

«Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να μη δουλέψω και να κάνω ένα service στον εαυτό μου και γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου, που με είχε ανάγκη. Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο πράγμα. Το παλεύουμε», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Και συμπλήρωσε: «Όταν είσαι ο πάσχων, δουλεύεις με τον εαυτό σου. Γι’ αυτόν που σε βλέπει να υποφέρεις είναι χειρότερα. Εγώ έχω περάσει και από τις δύο πλευρές, τώρα είμαι στη δεύτερη».


Πηγή