«Ψυχρό κάλεσμα» Τάσου Αρνιακού: «Τελευταίο χιονάκι της σεζόν…»


«Ψυχρό κάλεσμα» Τάσου Αρνιακού: «Τελευταίο χιονάκι της σεζόν…»


Διαφ.


Καιρός: Ιδιαίτερα καθησυχαστικός για το προσεχές τριήμερο εμφανίστηκε ο Τάσος Αρνιακός, μιλώντας για σχετική καλοκαιρία σε όλη τη χώρα, με μοναδικές εξαιρέσεις το λίγο χιόνι στα βόρεια ορεινά, αλλά και τις βροχές σε κάποια σημεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του ANT1 επεσήμανε πως θα δουν νερό ανήμερα της 25ης Μαρτίου περιοχές της Δυτικής, αλλά και Βόρειας Ελλάδας, ενώ τοπικές βροχές θα έχουμε και στην Πελοπόννησο. Την ίδια ώρα βέβαια η Αττική φαίνεται να μην επηρεάζεται, ενώ αρκετό νερό θα πέσει και στη Θράκη. Χαρακτηριστικό είναι πως θα δούμε την ημέρα της παρέλασης μια μίνι-κακοκαιρία τύπου «Π» στη χώρα.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό:

«Βαρύ» το κλίμα για την εθνική επέτειο από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Ανήμερα της 25ης Μαρτίου τα πιο πολλά φαινόμενα…»

Επιμένει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ως προς τα φαινόμενα, που θα συναντήσουμε στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με τον μετεωρολόγο να αναλύει τον καιρό του τριημέρου στο Open.

Συγκεκριμένα και μετά το ξεκαθάρισμα της Χριστίνας Σούζη, ο ίδιος έκανε λόγο για υψηλές θερμοκρασίες ωστόσο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, τα πιο πολλά φαινόμενα αναμένονται στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Όσον αφορά στην Αττική δεν αποκλείεται στο διάστημα 11:00 – 13:00 να περάσει ένα κύμα κακοκαιρίας που θα δώσει κάποιες σύντομες μπόρες, όχι κάτι έντονο όμως που θα εμποδίσει την στρατιωτική παρέλαση.

Για το Σάββατο (23/3), πρώτη ημέρα του τριημέρο ο καιρός θα είναι ασταθής το απόγευμα σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, μέχρι όμως και το μεσημέρι ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος ενώ είναι πιθανές οι μπόρες στα ορεινά. Στη δυτική Ελλάδα αναμένονται βροχές και καταιγίδες την Κυριακή κυρίως προς το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ το βράδυ το φαινόμενα να αναπτυχθούν στη βορειοδυτική και βόρεια Ελλάδα.


Πηγή