Μακελειό σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας: Επίθεση ενόπλων και φωτιά σε κτίριο – Τουλάχιστον 12 οι νεκροί (video)


Μακελειό σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας: Επίθεση ενόπλων και φωτιά σε κτίριο – Τουλάχιστον 12 οι νεκροί (video)


Διαφ.


Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε επίθεση ενόπλων στον χώρο συναυλιών Crocus City Hall στην Μόσχα, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα η ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Baza, αναφέρει ότι 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 35 τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti, 3 άγνωστοι άνδρες ντυμένοι με ρούχα παραλλαγής άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Moscow Times, υπάρχουν αναφορές για έκρηξη στο κτίριο, ενώ βίντεο δείχνουν να έχει ξεσπάσει φωτιά.

Αδιανόητη φρίκη: Τον σκότωσε με τσεκούρι και έφαγε την καρδιά του – Ισχυρίστηκε πως έκανε συμφωνία με τον Διάβολο

Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία συνταξιούχου από 47χρονο κανίβαλο στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τον άτυχο άνδρα με τσεκούρι και στη συνέχεια έφαγε την καρδιά του. Με την ευκαιρία, δείτε νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο φονικό στη Νίκαια.

Ο σατανιστής Erkinzhon Abdurakhmanov για να δικαιολογήσει την απεχθή πράξη του είπε πως έκανε συμφωνία με τον διάβολο για να θεραπεύσει τα δικά του καρδιακά προβλήματα.

Ο δράστης επισκέφθηκε τον άτυχο 65χρονο συνταξιούχο και τον χτύπησε τρεις φορές με ένα τσεκούρι.

Στη συνέχεια, ο πρώην στρατιωτικός έφαγε τη καρδιά του θύματος καθώς περίμενε σε μια στάση λεωφορείου. Έδωσε τα υπολείμματα σε μια γυναίκα και της ζήτησε να τα θάψει.

Στη συνέχεια μπήκε σε ένα κατάστημα έκλεψε αλκοόλ, ο υπεύθυνος κάλεσε την αστυνομία και συνελήφθη.

Κατά την απολογία του είπε ότι ο διάβολος τον διέταξε να σκοτώσει έναν άνθρωπο ο οποίος θα πάει στον παράδεισο.

Ο Abdurakhmanov, ο οποίος ομολόγησε την τελετουργική δολοφονία είναι πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν. Η μητέρα του παιδιού είπε ότι είχε παρατηρήσει ότι η συμπεριφορά του είχε αλλάξει πρόσφατα και ντρεπόταν ο γιος της να έχει το ίδιο όνομα με εκείνον.


Πηγή