«Κάρφωσε» εμμέσως τον Κρατερό Κατσούλη: «Το μεγάλο μου προσόν είναι…»


«Κάρφωσε» εμμέσως τον Κρατερό Κατσούλη: «Το μεγάλο μου προσόν είναι…»


Διαφ.


Η Κατερίνα Καραβάτου απηύθυνε το δικό της μήνυμα, μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη, με την ίδια να αναφέρεται στο πώς διαχειρίστηκε αυτή την κατάσταση.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» και μετά το βίντεο-αφιέρωμα που της είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή, εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να μιλήσει, αν και βρήκε λόγο να χαμογελάσει ξανά.

Τα λόγια της Καραβάτου για το διαζύγιο

«Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε παύση, βουρκώνοντας. «Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου… Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα» συμπλήρωσε.

«Η μεγάλη μου νίκη είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και οι γονείς μου έχουν να κάνουν με αυτό. Σε μια δουλειά όπως η δική μας είναι αδύνατον να μη δείξεις έστω και κάποιες φορές ποιος είσαι. Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς αυτή την αυθεντικότητα ή την αλήθεια να τη βγάλεις και αυτό είναι μεγάλο προσόν. Δεν έκανα κάτι επισταμένα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα όταν βγήκα στον αέρα και αν κάτι μας έσωσε τότε, όταν ήρθαμε στην Αθήνα, είναι ότι ήμασταν μεγάλοι, είχαμε κάνει κάποια πράγματα. Είχα παντελή άγνοια κινδύνου», είπε μεταξύ άλλων.

Δυστυχώς είναι αλήθεια για τον Κρατερό Κατσούλη: «Έχω ζητήσει να φύγω από…»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσού, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 20/3, ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγεμλματικά του βήματα και αποκάλυψε ότι, στο παρελθόν, ήθελε να αποχωρήσει από μια συνεργασία.

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

Όσα αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης για παλιές συνεργασίες και για το Deal

«Τα συναισθήματά μου όταν μπαίνω σε ένα πλατό μου θυμίζουν την καθημερινότητά μου στο πρωινό. Πάντα με ενδιέφερε πιο πολύ να έχω ωραίες συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους, γιατί πιστεύω ότι αυτό μπορεί να δώσει καλύτερο αποτέλεσμα… Δεν είναι εύκολο να έχεις καλή χημεία με όλους στις δουλειές. Καλή διάθεση όμως γίνεται. Δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους.

Οι περισσότερες συνεργασίες της ζωής μου έχουν απ’ όλα. Όταν είναι πολλά τα χρόνια δεν γίνεται να μην έχεις κοντραριστεί με ανθρώπους. Το σημαντικό είναι να υπάρχει καθαρή πρόθεση. Έχω ζητήσει πριν από πολλά χρόνια να φύγω από συνεργασία. Ήταν πρακτικά τα ζητήματα, δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης. Θα ήθελα πολύ να είχα αποχωρήσει, αλλά δεν γινόταν. Ήταν πολύπλοκο», είπε αρχικά

«Είμαι σε συζητήσεις για κάτι τηλεοπτικό. Περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό του Deal. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πρωινή εκπομπή γιατί δεν μπορώ να κάνω μετά τίποτα άλλο στην ζωή μου» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κρατερός Κατσούλης.


Πηγή