Είπε 8 λέξεις και αποχώρησε: Σε δύσκολη θέση ο Τριανταφυλλόπουλος, εκνευρίστηκε με αυτό που του είπαν


Είπε 8 λέξεις και αποχώρησε: Σε δύσκολη θέση ο Τριανταφυλλόπουλος, εκνευρίστηκε με αυτό που του είπαν


Διαφ.


Στην εκπομπή του Focus FM 103.6 «Κόντρα στο Σύστημα» καλέστηκε να μιλήσει στον «αέρα» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη

Ο εκδότης, αρχικά, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εκείνοι που φταίνε είναι εκείνοι που δεν φρόντισαν να εκσυγχρονίσουν το σύστημα» και τόνισε ότι «προσπαθούν να συγκαλύψουν και να αποφύγουν τις συνέπειες αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεων τους όσο κι αν κρύβονται».

Σε αναφορά στην «πολιτική παρακμή και το χειρότερο πολιτικό προσωπικό», όπως ο ίδιος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε, καθώς και στο ερώτημα για τα πολιτικά γρανάζια που συντηρούν αυτές τις κυβερνήσεις, ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή λέγοντας «Είναι πολλά αυτά που ρωτάς, θέλετε… θέλει το καθένα πολύ ψάξιμο. Σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ για την πρόσκληση!».

Όλοι σήμερα μιλούν για αυτό: Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εμφάνιση με την Κιμ μετά από 6 χρόνια (photo)

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του, Κιμ Κίλιαν, μετά από χρόνια που είχε να τους εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δυο πανέμορφες κόρες, τη 17χρονη Σιένα και τη 15χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου οι οποίες είναι έφηβες και πρόσφατα περπάτησαν στην πασαρέλα.

Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε τη συναυλία του André Rieu στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ.

Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εμφάνιση με την Κιμ μετά από 6 χρόνια

Η πάντοτε κομψή Κιμ Κίλιαν φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι ένα μαύρο σατέν πουκάμισο και ένα μπεζ κοντό τζάκετ. Κράτησε μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα και το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό.


Πηγή