Δε χαρίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται αγριεμένο το "Π"…»


Δε χαρίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται αγριεμένο το "Π"…»


Διαφ.


Καθησυχαστικός μεν, προειδοποιητικός δε ο Γιάννης Καλλιάνος στην πρόγνωσή του για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου, αφού την εμφάνισή της θα κάνει μια μίνι-κακοκαιρία τύπου “Π“, κυρίως την ημέρα των παρελάσεων.

Την ίδια ώρα, έχουμε και το «ψυχρό κάλεσμα» του Τάσου Αρνιακού: «Τελευταίο χιονάκι της σεζόν…»

«Χωρίς μεγάλα προβλήματα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο (23-24/3), ωστόσο έρχεται κάπως αγριεμένη η μίνι-κακοκαιρία τύπου “Π” την 25η Μαρτίου, που θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες στην ηπειρωτική Ελλάδα και σε κάποια νησιά, καθώς θα δούμε και στον χάρτη τις ακριβείς περιοχές που οι παρελάσεις θα γίνουν με ομπρέλα. Πάντως δεν είναι φαινόμενα που πρέπει να μας ανησυχήσουν και μάλλον γρήγορα θα περάσουν και θα φύγουν. Οι θερμοκρασίες θα είναι ανοιξιάτικες σε όλη τη χώρα, με τους νοτιάδες να κυριαρχούν.»

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό:

Επιβεβαίωσε το δυσάρεστο η Χριστίνα Σούζη: «Δυστυχώς την ώρα της παρέλασης…»

Βροχές και άστατος γενικώς ο καιρός της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τη Χριστίνα Σούζη.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ προειδοποίησε για όσα φαινόμενα αναμένεται να δούμε σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές την ώρα της παρέλασης, ενώ παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και όλο το Σαββατοκύριακο (23-24/3).

Δείτε επίσης: «Παρέλαση» νερού από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Αλλάζουν όλα την 25η Μαρτίου – Κατεβασιά βροχής από…»

«Τοπικές μπόρες αύριο Σάββατο και μέχρι 5 μποφόρ οι άνεμοι. Μέχρι και στους 19-20 βαθμούς η θερμοκρασίες. Την Κυριακή συννεφιά σε μεγάλο μέρος της χώρας, όχι όμως κάποιο έντονο φαινόμενο.

Σε μικρή άνοδο ο υδράργυρος. Τοπικές βροχές την 25η Μαρτίου το πρωί και το μεσημέρι, οπότε θα χρειαστεί ομπρέλα σε κάποιες πόλεις ενόψει παρέλαση, αλλά τα φαινόμενα δε θα επιμείνουν και θα υποχωρήσουν σχεδόν παντού μέχρι το βράδυ.»

Αναλυτικά η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη για το επόμενο τριήμερο:


Πηγή