Νίκος Χαρδαλιάς: «Κοιτάξτε ψηλά» – Τι θα γίνει αύριο το βράδυ στον ουρανό της Αθήνας (video)


Νίκος Χαρδαλιάς: «Κοιτάξτε ψηλά» – Τι θα γίνει αύριο το βράδυ στον ουρανό της Αθήνας (video)


Διαφ.


Ενόψει της εορτής της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, αινιγμάτισε τους Έλληνες πολίτες. Ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων που βγήκε στο φως της δημοσιότητας μας καλεί να στρέψουμε το βλέμμα μας στον ουρανό της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής 24/3.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνονται αλλά πιθανότατα ετοιμάζεται μια ευχάριστη έκπληξη.

Δείτε επίσης: Περήφανος πατέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς: Καμάρωνε στην ορκωμοσία της κόρης του – Στη Νομική Σχολή με την πρώην & τη νυν σύζυγό του

Εκπλήξεις από τη Περιφέρεια Αττικής
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τι γράφει ο περιφερειάρχης Αττικής:

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, και ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, τη νύχτα Κυριακής «λίγα λεπτά μετά τις 21:00, όσοι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, κοιτάξτε ψηλά! Φωτίζουμε τον Αθηναϊκό ουρανό. Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους Έλληνες που αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση, γράφοντας ιστορίες ηρωισμού και αυτοθυσίας».

Η Περιφέρεια Αττικής σε σχετική ανακοίνωση επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «ο Νίκος Χαρδαλιάς, ετοιμάζει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν».

Δε χαρίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται αγριεμένο το “Π”…»

Καθησυχαστικός μεν, προειδοποιητικός δε ο Γιάννης Καλλιάνος στην πρόγνωσή του για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου, αφού την εμφάνισή της θα κάνει μια μίνι-κακοκαιρία τύπου “Π”, κυρίως την ημέρα των παρελάσεων.

Την ίδια ώρα, έχουμε και το «ψυχρό κάλεσμα» του Τάσου Αρνιακού: «Τελευταίο χιονάκι της σεζόν…»

«Χωρίς μεγάλα προβλήματα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο (23-24/3), ωστόσο έρχεται κάπως αγριεμένη η μίνι-κακοκαιρία τύπου “Π” την 25η Μαρτίου, που θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες στην ηπειρωτική Ελλάδα και σε κάποια νησιά, καθώς θα δούμε και στον χάρτη τις ακριβείς περιοχές που οι παρελάσεις θα γίνουν με ομπρέλα. Πάντως δεν είναι φαινόμενα που πρέπει να μας ανησυχήσουν και μάλλον γρήγορα θα περάσουν και θα φύγουν. Οι θερμοκρασίες θα είναι ανοιξιάτικες σε όλη τη χώρα, με τους νοτιάδες να κυριαρχούν.»

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό:


Πηγή