Τριήμερο «μούλιασμα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Καμπανάκι» για 5 περιοχές ενόψει της εθνικής εορτής (video)


Τριήμερο «μούλιασμα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Καμπανάκι» για 5 περιοχές ενόψει της εθνικής εορτής (video)


Διαφ.


Καιρός: Με άστατες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η αυριανή ημέρα (24/3) στη χώρα μας, ενώ πιο γενικευμένα άστατος θα είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Σκαμπανεβάσματα θα παρουσιάσει ο καιρός και αυτό το τριήμερο με τις καταιγίδες να εναλλάσσονται με ηλιοφάνεια. Σε ποιές περιοχές εφιστά την προσοχή ο μετεωρολόγος; Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης δίνει τις απαντήσεις σε όλα:

«Υγρή επανάσταση» από τον Τάσο Αρνιακό: «Ολική τούμπα πριν την παρέλαση…»

Καιρός: Δε θα μας αφήσουν σε ησυχία οι βροχές τον φετινό Μάρτιο, όπως όλα δείχνουν. Ο Τάσος Αρνιακός φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στον καιρό της 25ης Μαρτίου!

Μια εξέλιξη για την οποία βέβαια μας είχε προϊδεάσει ο ίδιος και άλλοι συνάδελφοί του και προβλέπει υγρή παρέλαση, με τοπικές καταιγίδες σε αρκετά σημεία της ελληνικής επικράτειας.

«Σχετική καλοκαιρία και στο δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολύ λίγες περιοχές, που σταδιακά θα υποχωρήσουν. Η θερμοκρασία στους 18-20 βαθμούς Κελσίου. Ίδιο το σκηνικό και την Κυριακή, με τα… άσχημα νέα να έρχονται την Δευτέρα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ θα σχηματιστεί μινι-κακοκαιρία τύπου “Π”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μετεωρολόγος.

Δε χαρίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται αγριεμένο το “Π”…»

Καθησυχαστικός μεν, προειδοποιητικός δε ο Γιάννης Καλλιάνος στην πρόγνωσή του για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου, αφού την εμφάνισή της θα κάνει μια μίνι-κακοκαιρία τύπου “Π“, κυρίως την ημέρα των παρελάσεων.

«Χωρίς μεγάλα προβλήματα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο (23-24/3), ωστόσο έρχεται κάπως αγριεμένη η μίνι-κακοκαιρία τύπου “Π” την 25η Μαρτίου, που θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες στην ηπειρωτική Ελλάδα και σε κάποια νησιά, καθώς θα δούμε και στον χάρτη τις ακριβείς περιοχές που οι παρελάσεις θα γίνουν με ομπρέλα. Πάντως δεν είναι φαινόμενα που πρέπει να μας ανησυχήσουν και μάλλον γρήγορα θα περάσουν και θα φύγουν. Οι θερμοκρασίες θα είναι ανοιξιάτικες σε όλη τη χώρα, με τους νοτιάδες να κυριαρχούν.»

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό:


Πηγή