Survivor 2024 spoiler 24/03: Τους χαρίζουν τη νίκη! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας


Survivor 2024 spoiler 24/03: Τους χαρίζουν τη νίκη! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 24/03: Μία νέα εβδομάδα ξεκινά αύριο στο Survivor και οι φήμες για αλλαγή των ομάδων δίνουν και παίρνουν!

Μέσα σε αυτό το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη και η όποια πρόβλεψη για νικητή στην 1η ασυλία, όμως το Athensmagazine.gr όπως πάντα, έτσι και σήμερα, έχει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τα πρώτα spoilers.

Survivor 2024 spoiler 24/03: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν για την πρώτη ασυλία, οι πληροφορίες από τον έρχονται με το σταγονόμετρο, καθώς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τι έχει συμβεί με τις αλλαγές. Αν επαληθευτούν οι φήμες για επαναφορά Γκιουλέκα και Περπαρτάρη στους Μπλε, η σαφής εκτίμηση είναι πως η 1η ασυλία θα πάει στους Μαχητές.

Αυτό άλλωστε αναφέρει και το πρώτο spoiler που μας έρχεται από το ριάλιτι. Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr τόσο για να διαβάσετε την επαλήθευση της παραπάνω πληροφορίας, όσο και για να μάθε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 2024 spoiler: Γκάφα ή παράβαση κανονισμών! Πλάνο δίνει στεγνά το σκάνδαλο!

Survivor 2024 spoiler 22/03: Απανωτές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με ένα πλάνο από το χθεσινό (21/03) επεισόδιο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Λίγο πριν ο Γιάννης Περπατάρης επιστρέψει στους Μαχητές, σύμφωνα με τα spoilers και όπως σας έχει μεταφέρει και το Athensmagazine.gr, ένα πλάνο έρχεται να τον προδώσει. Όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την Σταυρούλα Χρυσαείδη!

Σύμφωνα με το πλάνο που έχει διαρρεύσει στο internet, βλέπουμε την Σταυρούλα και τον Γιάννη να πηγαινούν να κρυφτούν στο δάσο παρότι βρίσκονται σε αντίθετες ομάδες. Τα ερωτήματα είναι αρκετά.

Πρώτον, πως τα δύο παιδιά, από την στιγμή που είναι σε διαφορετικές ομάδες βρέθηκαν στην ίδια παραλία.

Δεύτερον, γιατί δεν τιμωρήθηκαν από την παραγωγή, όπως είχε γίνει πέρσι, όταν βρισκόντουσαν κρυφά οι Σάκης Κατσούλης και Μάριος Πρίαμος με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα, επειδή ήταν σε διαφορετικές ομάδες. Είναι ξεκάθαρο πως πριν την ένωση των ομάδων απαγορεύεται ρητά παίκτες από αντίπαλες ομάδες να βρίσκονται κρυφά στο δάσος.

Τρίτον, εφόσον το πλάνο είναι από κοινή παρουσία της Σταυρούλας και του Γιάννη στην παραλία, πως η παραγωγή δεν το έκοψε και το έβγαλε στον αέρα. Γκάφα ολκής ή σκάνδαλο; Οι επόμενες μέρες θα δείξουν…


Πηγή