Εκτάκτως εκτός Αθηνών η Φαίη Σκορδά – Αναχώρησε αμέσως μετά την εκπομπή


Εκτάκτως εκτός Αθηνών η Φαίη Σκορδά – Αναχώρησε αμέσως μετά την εκπομπή


Διαφ.


Μέρες χαλάρωσης βιώνει η Φαίη Σκορδά, τις οποίες είχε ανάγκη δεδομένων των συνθηκών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του youweekly.gr η παρουσιάστρια άνοιξε τα φτερά της και έφυγε οικογενειακώς για το Ντουμπάι, λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου, μόλις δηλαδή τελείωσε και η εκπομπή της Fay’s Time και απαλλάχθηκε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για λίγο…

Πριν από λίγη ώρα, η Φαίη Σκορδά έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις από τον προορισμό που επέλεξε για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, απαθανατίζοντας τα μαγευτικά τοπία. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα για το Σαββατόβραδο και ένα διάσημο θέρετρο για μερικές στιγμές ξεκούρασης.

Εκτάκτως εκτός Αθηνών η Φαίη Σκορδά - Αναχώρησε αμέσως μετά την εκπομπή

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Φαίη Σκορδά – «Έχω πάθει σοκ, είναι επικίνδυνο…» (video)

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Φαίη Σκορδά αφού έπεσε θύμα απάτης!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μιλώντας σήμερα (21/3) στην εκπομπή της, Fay’s Time, ανέφερε πως κάποιος πήρε ένα απόσπασμα από συνέντευξή της την εκπομπή της πέρσι και άλλαξε τα δικά της λόγια και του καλεσμένου της μέσω ΑΙ.

«Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα διάσημα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία συγκεκριμένη προβολή. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη και που μπορεί να φτάσει. Όχι μόνο στα πλαίσια του μοντάζ, του photoshop μιας συγκεκριμένης φωτογραφίας, αλλά να αλλάξει η φωνή, να αλλάξει το πρόσωπο και να σου βάλουν λόγια στο στόμα…

Πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, χρησιμοποιούν όμως τις δικές μας φωνές. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι fake και έχει δημιουργηθεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Αρκετοί μου έστειλαν στο Instagram ότι το κατάλαβαν αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο που είναι προϊόν απάτης.

«Έχω πάθει σοκ. Είναι και επικίνδυνο αυτό, γιατί πέρα από το οικονομικό είναι πια και θέμα υγείας. Σοκαριστικό», πρόσθεσε η ίδια πραγματικά προβληματισμένη.

«Χτύπημα κάτω από το τραπέζι» από τη Φαίη Σκορδά στην Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Φαίη Σκορδά: Όχι μόνο έκλεισε στο MEGA με νέα πρωινή εκπομπή, αλλά επιβάλει και τους όρους της στο κανάλι…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Πηγή