Σε πελάγη ευτυχίας η Ντόρα Μπακογιάννη – Αποκάλυψε την χαρά της με μία εικόνα


Σε πελάγη ευτυχίας η Ντόρα Μπακογιάννη – Αποκάλυψε την χαρά της με μία εικόνα


Διαφ.


Των Αγίων Θεοδώρων σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου και η Ντόρα Μπακογιάννη έχει την ονομαστική της εορτή.

Μαζί της όμως γιορτάζει και η χαριτωμένη συνονόματη εγγονή της!

Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση για την δολοφονία του συζύγου της.

Οι δυο τους πέρασαν τη μέρα μαζί στο Μαράθι Χανίων με τη βουλευτή της ΝΔ να μοιράζεται ένα κοινό τους βίντεο ευχαριστώντας τον κόσμο για τις εκατοντάδες ευχές που δέχτηκαν.

«Από το Μαράθι μας, η Ντόρα και εγώ σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας. Να ‘στε καλά και του χρόνου με υγεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γύρω του δημιουργεί…» (video)

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, που βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Φυσικά, η πολιτικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νύφη της, Σία Κοσσιώνη.

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τη σύζυγο του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, η ίδια μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε πως είναι καλή πεθερά λόγω του χαρακτήρα της νύφης της. Στην ίδια συνέντευξη, η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τι της είπε ο Κουφοντίνας για τη δολοφονία του άντρα της.

«Είμαι η καλύτερη πεθερά που κυκλοφορεί. Και το λέω μετά λόγου γνώσεως. Πρώτον, διότι λατρεύω τη νύφη μου. Δεύτερον, διότι θαυμάζω τη νύφη μου. Ειλικρινώς και δικαίως. Δεν τη θαυμάζω γιατί είναι εξαιρετική δημοσιογράφος, έχω δει πολλές εξαιρετικές δημοσιογράφους.

Εκτός από εξαιρετική δημοσιογράφος, είναι εξαιρετική μάνα, είναι εξαιρετική σύντροφος, είναι εξαιρετικό μέλος αυτής της οικογένειας. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος γύρω του δημιουργεί ηρεμία και τακτοποιεί θέματα. Είναι ένας άνθρωπος με καλό χαρακτήρα και ό,τι και να πεις για τη Σία, στο τέλος της ημέρας είναι λίγο. Αλήθεια! Δεν είναι δυνατή η πεθερά, είναι δυνατή η νύφη», είπε η Ντόρα Μπακογιάννηγια τη Σία Κοσιώνη.


Πηγή