«Την σεβάστηκα σαν αφεντικό»: Η συγκινητική αναφορά του συζύγου της Λιλής Περγαντά (video)


«Την σεβάστηκα σαν αφεντικό»: Η συγκινητική αναφορά του συζύγου της Λιλής Περγαντά (video)


Διαφ.


Η Λιλή Περγαντά είναι μία εκ των ισχυρών επενδυτών του Dragons’ Den και χάρη στον δυναμισμό και την προσωπικότητά της έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών, με τις ατάκες της στο σόου επενδύσεων και επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 να γίνονται viral στο Twitter.

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της Μαρίας Χατζηστεφανή για τις δυσκολίες που πέρασε.

Η Λιλή Περγαντά, με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο της Λιβαδειάς, είχε από μικρή αγάπη στη χημεία και κάπως έτσι ο δρόμος της την έφερε στο κατώφλι του Χημικού τμήματος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Από το μηδέν κατάφερε να χτίσει έναν κολοσσό, την Power Health, με σύμμαχό της στη ζωή και στην επιχείρηση τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Παντελίδη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Μάλιστα πρόσφατα οι δυο τους μίλησαν στο podcast της εταιρείας συνεντευξιαζόμενοι από τον… γιο τους!

Στην ερώτηση αν επηρέασε την προσωπική τους ζωή το γεγονός ότι δουλεύουν μαζί η γνωστή επιχειρηματίας απάντησε: «Πώς δεν επηρέασε… Αν ρωτήσεις εκείνοι που δουλεύουν μαζί στη δουλειά ξέρουν ότι υπάρχουν τριβές και προβλήματα».


Όσο για το πώς ξεπερνούν τα προβλήματα που προκύπτουν η απάντηση του Κωνσταντίνη Παντελίδη ήταν μοναδική… «Τη σεβάστηκα σαν αφεντικό μου» είπε.

Από «Bachelor» σε «Dragon»: «Ξαναχτύπησε» ο Παναγιώτης Βασιλάκος – Έκλεισε deal αλλά δεν κατάλαβαν… Χριστό από όσα είπε (video)

Στο Dragon’s Den αποφάσισε να πάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι The Bachelor του Alpha.

Με ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο στρατηγικής στάθηκε μπροστά στους επενδυτές ζητώντας 50.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας.

Έχοντας πουλήσει ήδη 150.000 επιτραπέζια του βασικού παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπάθησε να απλώσει υπεραναλυτικά όλο το σκεπτικό του στους επενδυτές.

Χάρης Βαφειάς και Τάσος Οικονόμου έδειξαν το ενδιαφέρον τους, με τη Μαρία Χατζηστεφανή να μπαίνει και αυτή στο «κόλπο».

Ο Λέων Γιοχάη από την πλευρά του τόνισε ότι διάβασε τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να τους καταλάβει.


«Όση ώρα μίλαγες, διάβασα τους κανόνες και δεν κατάλαβα Χριστό», του ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από κάποιες αμφιβολίες που υπήρχαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε το απόλυτο deal.

Η Μαρία Χατζηστεφανή μαζί με τον Τάσο Οικονόμου έκλεισαν το 20% και 25.000 ευρώ ο καθένας, με τη χαρά του συμμετέχοντα να είναι εμφανής!


Πηγή