Φυλή: Συνελήφθη 12χρονος και αναζητούνται άλλοι δύο – Είχαν ληστέψει ταξιτζή


Φυλή: Συνελήφθη 12χρονος και αναζητούνται άλλοι δύο – Είχαν ληστέψει ταξιτζή


Διαφ.


Όλο και περισσότερο απαχολούν την επικαιρότητα θέματα που αφορούν την βία ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 12χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για ληστεία οδηγού ταξί, στη Φυλή.

Δείτε επίσης: Βάρη: Τρεις κουκουλοφόροι με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν 85χρονη

Συγκεκριμένα, τρία άτομα επιβιβάστηκαν στο ταξί ως πελάτες όπου με την απειλή και χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον οδηγό και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα.

Ανήλικοι κλέβουν ταξιτζή
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Οι αρχές αναζητούν άλλα δύο άτομα ως συνεργοί.

Μείνετε όλοι στη θέση σας: Έκλεψαν 50.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα

Τρέμε La Casa de Papel. Μία ληστεία κινηματογραφικών προδιαγραφών σε κοσμηματοπωλείο απασχολεί σήμερα τις αστυνομικές δυνάμεις της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος δράστης χωρίς να γίνει αντιληπτός εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα διπλανού πολιτιστικού κέντρου επί της οδού Αθηνάς 62 στις 6 το πρωί της Πέμπτης (21/03) και αφού έσπασε την μεσοτοιχία, εισέβαλλε στην επιχείρηση, κλέβοντας κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας, 50.000 ευρώ!

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης το έσκασε με την πλούσια λεία του. Από την Ασφάλεια συλλέγονται υλικό από βιντεοκάμερες από την γύρω περιοχή ώστε να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν και να βρουν τον άνδρα.


Πηγή