Σοκαριστική στιγμή: Λιοντάρι κατασπάραξε νεαρό κυνηγό μπροστά στον αδερφό του


Σοκαριστική στιγμή: Λιοντάρι κατασπάραξε νεαρό κυνηγό μπροστά στον αδερφό του


Διαφ.


Σε τραγωδία μετατράπηκε επιχείρηση κυνηγιού δύο νεαρών ανδρών στις ΗΠΑ. Ένα λιοντάρι κατασπάραξε έναν νεαρό άνδρα και τραυμάτισε τον αδερφό του σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Βόρειας Καλιφόρνια, όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Ειδικότερα, δύο αδέρφια 18 ετών και 21 ετών πήγαν για κυνήγι κέρατων στην Τζόρτζταουν της Καλιφόρνια, όταν ένα λιοντάρι τους επιτέθηκε σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ελ Ντοράντο.

Δείτε επίσης: Αμόκ στην Ιταλία: Τεράστιο λιοντάρι δραπέτευσε από τσίρκο και κόβει βόλτες σε πόλη, δίπλα από περαστικούς (video)

Ο μικρότερος αδερφός τηλεφώνησε στην άμεση δράση για να αναφέρει ότι χωρίστηκε από τον μεγαλύτερο αδερφό του κατά τη διάρκεια της επίθεσης, δήλωσαν αξιωματούχοι. Οι Αρχές εξέτασαν την περιοχή και γύρω στη 1:46 μ.μ (τοπική ώρα) εντόπισαν το λιοντάρι σκυμμένο πάνω από τον μεγαλύτερο αδερφό. Έριξαν πυροβολισμούς για να τρομάξουν το ζώο.

Λιοντάρι κατασπάραξε νεαρό κυνηγό μπροστά στον αδερφό του

Ο 21χρονος ήταν νεκρός όταν έφτασαν κοντά του οι αξιωματούχοι. Ο 18χρονος υπέστη «φρικτά τραύματα» στο πρόσωπό του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Οι φύλακες από το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια εργάζονται για να εντοπίσουν το λιοντάρι και να το εξουδετερώσουν. Το Τζορτζτάουν βρίσκεται περίπου 40 μίλια βορειοανατολικά του Σακραμέντο.

Να σημειωθεί ότι οι επιθέσεις των λιονταριών σε ανθρώπους δεν συνηθίζονται. Το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια έχει αναφέρει 13 επιθέσεις στην πολιτεία από το 2004, με μόνο μία από αυτές να είναι θανατηφόρα.

Τρομακτικό σκηνικό! Λιοντάρι κατασπάραξε άνδρα που μπήκε στο κλουβί για μια selfie

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας που επισκέφθηκε ζωολογικό κήπο στην Ινδία, γιατί μπήκε σε κλουβί με λιοντάρι για να βγάλει selfie με το άγριο ζώο και εκείνο τον κατασπάραξε. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο βίντεο με λιοντάρι να κάνει βόλτα στους δρόμους της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, θύμα είναι ο 38χρονος Πραχλάντ Γκουτζάρ από το Ρατζαστάν, που σκαρφάλωσε έναν φράχτη ύψους 7,5 μέτρων, ώστε να βγάλει τη φωτογραφία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αγνόησε φύλακα που προσπάθησε να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει το άγριο ζώο.

Το λιοντάρι έχει μεταφερθεί σε κλουβί και βρίσκεται υπό παρακολούθηση, ενώ η αστυνομία αναζητάει την οικογένεια του 38χρονου.


Πηγή