Μίλησε ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων η Παναγιώτα Βλαντή – «Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν όπως τα θέλεις» (video)


Μίλησε ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων η Παναγιώτα Βλαντή – «Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν όπως τα θέλεις» (video)


Διαφ.


Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία έχει προχωρήσει καθώς και για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη αποκάλυψή της για τον γάμο της.

«Είναι σημαντικό να έχεις φροντίσει κάποια πράγματα σε νεαρή ηλικία και το λέω συνέχεια αυτό και θα το λέω. Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει οι ίδιοι οι γονείς να πηγαίνουν τις κόρες τους στην κατάλληλη ηλικία», δηλώνει η Παναγιώτα Βλαντή.

«Στην ανιψιά μου, που είναι σε κατάλληλη ηλικία, το έχω πει και έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων. Το λέω σε νέα κορίτσια. Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Τώρα θα δούμε από δω και πέρα. Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις, όπως τα έχεις υπολογίσει», εξομολογείται η ηθοποιός.

Μίλησε ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων η Παναγιώτα Βλαντή - «Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν όπως τα θέλεις» (video)

Έχεις αναφέρει επίσης ότι θα σκεφτόσουν και την υιοθεσία…

«Ενδεχομένως θα μπορούσα να το σκεφτώ και να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο διαδικαστικά. Μπορεί τα πράγματα να έχουν καλυτερεύσει αλλά υπάρχει ακόμα μεγάλο πρόβλημα», απαντά η Παναγιώτα Βλαντή.

«Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Το θέμα είναι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν πριν από εμάς και εμείς. Ακόμα καλύτερα και για την Ελλάδα», καταλήγει η αγαπημένη ηθοποιός.

Μέσα στη ειρωνεία ο Μανούσος Μανουσάκης για την Παναγιώτη Βλαντή: «Είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας;»

Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ήταν μέσα στην ειρωνεία για την Παναγιώτα Βλαντή, αναρωτημένος αν είναι μέλος του δικαστικού σώματος ή έγινε εισαγγελέας.

Σημειώνεται ότι η Παναγιώτη Βλαντή είχε προβεί σε δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέροντας ότι βασάνιζε τους ηθοποιούς, κάτι στο οποίο φαίνεται να μη συμφωνεί ο σκηνοθέτης.

«Μας προτάθηκε από τον ANT1 να επανέλθει το Τμήμα Ηθών, άλλα αποσύρθηκε η πρόταση. Το έναυσμα για να ξεκινήσω την σκηνοθεσία ήταν όταν η γιαγιά μου με πήγε στα γυρίσματα της Λίμνης των στεναγμών, με την Ειρήνη Πάπα», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε στη συνέχεια: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί. Μία γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως αν ο άντρας έχει εξοκείλει, δεν μπορεί να της κρυφτεί. Το μυστικό στη 50ετη σχέση μας είναι ότι λέω ναι σε όλα και κάνω ό,τι θέλω. Έχω κάποια φετίχ στην καθημερινότητά μου. Θέλω να πίνω καφέ σε συγκεκριμένο φλιτζανάκι. Δεν έχω δανείσει ποτέ βιβλίο, είναι το μοναδικό πράγμα που δε δανείζω. Είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω αν με φλέρταραν για να πάρουν ρολό».

Για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν επιτυχημένος δήμαρχος. Την πρώτη τετραετία την κέρδισε λόγω δημοσιότητας, αλλά τη δεύτερη φορά έκανε έργο στην περιοχή του».

Για τις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Μανούσος Μανουσάκης απάντησε: «Η κυρία Βλαντή είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας; Έβαλε κάποια ποινή; Έχει κάποια δικαστικά στοιχεία; Ο κ. Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του; Θα συνεργαζόμουν μαζί του».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Μανούσος Μανουσάκης υπογραμμίζει: «Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω μοτέρ ή στοπ».


Πηγή