Αποστολία Ζώη για Γεωργούλη: «Όταν είχε βγει αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Δεν είχαμε τέτοια δείγματα» (video)


Αποστολία Ζώη για Γεωργούλη: «Όταν είχε βγει αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Δεν είχαμε τέτοια δείγματα» (video)


Διαφ.


Στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», μίλησε για πολλά η Αποστολία Ζώη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«”Δεν είσαι εδώ” θα το πω στους γονείς μου. Έβλεπα φωτογραφίες του και μου είπε περίεργο ότι δεν είναι εδώ, δεν μπορώ να το συλλάβω.

Δείτε επίσης: Να ‘ταν κι άλλος ο Τσαγκρίδης: Με αυτόν τον πασίγνωστο άντρα περνά η Δανάη Μπάρκα την Καθαρά Δευτέρα (photos)

Είχα πάει να δω τον Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, δεν ήμουν στα καλύτερά μου τότε, του λέω την ιστορία μου και αρχίζει σιγομουρμουράει, μου λέει “πάρε χαρτί και στυλό”. Είχε βγάλει ένα κουπλέ και ένα ρεφρέν, πρέπει να το βρω αυτό. Ήταν έτοιμος να χάσει την πτήση αλλά έγραφε τραγούδι εκείνη την ώρα. Ξέραμε ότι υπήρχε πρόβλημα αλλά ο Βασίλης ήταν “βουνό”. Λες ένας μύθος θα το ξεπεράσει!

Το φλερτ στα social είναι πολύ σοβαρό, μου κάνουν μόνο προτάσεις γάμου! Δίνω σημασία στην ηλικία αν θα γνωρίσω κάποιον από κοντά. Μικροδείχνω και υπάρχει ένα φλερτ από μικρότερους άντρες. Θα ρωτήσω αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.

Αποστολία Ζώη για Γεωργούλη: «Όταν είχε βγει αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Δεν είχαμε τέτοια δείγματα»

Είχα κουραστεί με το επάγγελμα σε κάποια θέματα και είχα κουραστεί ψυχικά και σταμάτησα για κάποια χρόνια. Ήταν 4 χρόνια και το οργάνωνα ένα χρόνο πριν. Είπα ότι αν σταματήσω δεν θα έχω κινητό και social. Είχα κινητό αλλά δεν μπήκα στα social και υπήρχε ένα σταθερό που το ήξεραν πέντε άνθρωποι. Ήταν ωραίο, έχουμε χαζέψει σε μια οθόνη! Μου αρέσουν οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Εγώ με τον Αλέξη Γεωργούλη που είχαμε δουλέψει μαζί είχαμε καλή ενέργεια μεταξύ μας. Όταν είχε βγει αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχαμε τέτοια δείγματα. Ήταν ένα “παιδάκι”. Έναν άνθρωπο που ζει τη ζωή του με μια παιδικότητα»..

Αποστολία Ζώη: «Ο Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά…» (Video)

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σε εκπομπή του Mega, η Αποστολία Ζώη και τα όσα είπε για Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κωνσταντίνο Βασάλο θα συζητηθούν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το καινούργιο της τραγούδι και την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη λεπτομέρεια των παιδικών της χρόνων. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την απώλεια των γονιών της.

«Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή. Βρήκε τη διεύθυνση του σπιτιού μου, μάλλον επειδή με ακολουθήσε. Έβλεπα αυτόν τον άνθρωπο να είναι κρυμμένος έξω από το σπίτι μου, ήταν τρομακτική η κατάσταση», είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Μου έχει τύχει να παρακολουθήσω έναν πρώην μου επειδή δεν τον πίστευα. Όταν ήμουν μικρή υπνοβατούσα και βρισκόμουν σε άλλο σημείο του σπιτιού. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, στην κουζίνα…».

Και κατέληξε με δηλώσεις που θα συζητηθούν: «Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, δε με ενδιαφέρουν όμως τα νούμερα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά τον βλέπω σαν τον μικρό μου αδερφό. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και τον έχω σαν αδερφό μου. Δεν έχω βρει ποτέ lipstick στο αμάξι αλλά πιστεύω ότι με έχουν απατήσει».


Πηγή