25η Μαρτίου: Παρήλασε με άγημα στη Θήβα ο Κασσελάκης – «Μπράβο Στέφανε» φώναζε ο κόσμος (video)


25η Μαρτίου: Παρήλασε με άγημα στη Θήβα ο Κασσελάκης – «Μπράβο Στέφανε» φώναζε ο κόσμος (video)


Διαφ.


Στον κεντρικό δρόμο της Θήβας παρήλασε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, παρότι είναι νεοσύλλεκτος και δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Παράλληλα: Εξοδούχος στρατιώτης ο Κασσελάκης: Πρώτη έξοδος από το στρατόπεδο της Θήβας – Πήγε στο Δίστομο

Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε σε στρατιωτικό άγημα 36 ατόμων που, κατά πληροφορίες, αποτελούνταν από νεοσύλλεκτους του Κέντρου Εκπαίδευσης στη Θήβα.

Ο Κασσελάκης είναι στη παρέλαση
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Οι κάμερες βρέθηκαν στην πόλη και κατέγραψαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρελαύνει.

Μάλιστα έφτασε με το τελευταίο γκρουπ.

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιοι πήγαν να τον δουν στο πρώτο του επισκεπτήριο στη Θήβα

Ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε τις πρώτες επισκέψεις του στο στρατόπεδο της Θήβας, στο οποίο παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον πρώτο εν ενεργεία αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα που κατατάσσεται για τη στρατιωτική του θητεία.

Να σημειωθεί ότι η θητεία του θα διαρκέσει 20 μέρες και τις υπόλοιπες θα τις εξαγοράσει.

Το πρώτο επισκεπτήριο

Ο διευθυντής του γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, και ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ήταν οι πρώτοι δύο που επισκέφθηκαν τον Στέφανο Κασσελάκη στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων.

Το επισκεπτήριο διήρκησε περίπου δύο ώρες ενώ το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η μισθοδοσία των οπλιτών, σύμφωνα με το MEGA.

Αύξηση στον μισθό των οπλιτών ζητάει ο Κασσελάκης

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μετά τη συζήτησή τους ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση, η οποία θα προβλέπει ο μισθός των οπλιτών να ανέβει από τα 8 ευρώ που είναι σήμερα στα 200 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του δήλωσε εθελοντικά συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Την Τρίτη(19/03) ήταν θεματοφύλακας και την Πέμπτη (21/03) θα κάνει βάρδια στα μαγειρεία.


Πηγή