Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: Ρομά επιτέθηκαν σε γιο αστυνομικού – Ήθελαν να τον ληστέψουν


Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: Ρομά επιτέθηκαν σε γιο αστυνομικού – Ήθελαν να τον ληστέψουν


Διαφ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα επίθεσης από πέντε άτομα Ρομά έπεσε το ανήλικο παιδί ανθυπαστυνόμου που υπηρετεί σε υπηρεσία της Ασφάλειας.

Ειδικότερας, στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (24/3), ενώ το θύμα βρισκόταν στην Αγία Παρασκευή, οι πέντε δράστες του επιτέθηκαν λεκτικά, εν συνεχειά σωματικά, ρίχοντας το στο έδαφος με σκοπό να ληστέψουν.

Ρομά επιτέθηκαν σε ανήλικο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISS

Επίσης, δείτε: Ασπρόπυργος: 40χρονος νεκρός μετά από καυγά – Βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά

Τέλος, οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας ο ανήλικος με τον αστυνόμο πατέρα του θα μεταβούν στο οικείο τμήμα ασφαλείας για τα περαιτέρω.

Νεκρό βρέφος στη Πάτρα: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα – Ήταν άρρωστο

Συγκλονίζει η υπόθεση εντοπισμού νεκρού βρέφους στη Πάτρα. Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς τους βρέφους το οποίο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του νωρίς το πρωί της Τετάρτης (20.3.2024) στο σπίτι του στην Πάτρα.

Η μητέρα του σηκώθηκε στις 6 το πρωί για να το ταΐσει, αλλά το βρέφος δεν αντιδρούσε. Αμέσως το μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά για το παιδί, καθώς οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τους συγγενείς το παιδί είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και κάθε μήνα οι γονείς του το πήγαιναν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για να το εξετάσουν οι γιατροί. Ωστόσο, δεν αποσαφηνίζεται ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Το παιδί ήταν μόλις ενός έτους και ζούσε μαζί με τη Ρομά οικογένειά του στην οδό Ευρυστέως.


Πηγή