Μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους ο Μανώλης Κονταρός – «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για μένα είναι…» (video)


Μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους ο Μανώλης Κονταρός – «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για μένα είναι…» (video)


Διαφ.


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκλόνισε με την εξομολόγηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει, αν του συμβεί κάτι, να ειδοποιήσουν πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που τον αισθάνεται σαν αδερφό του. Με την ευκαιρία, δείτε την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στον Κρητικό μουσικό.

«Στη ζωή μου έχω ένα περίεργο ένστικτο. Εκείνη τη μέρα, πριν το ατύχημα, συνάντησα έναν φίλο μου, τον Μιχάλη. Του είπα ότι επειδή έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί, το νιώθω κοντά μου και εύχομαι να είναι σε εμένα και όχι στα παιδιά μου, του άφησα ένα τηλέφωνο ενός δικού μου ανθρώπου να τον πάρει. Μου λέει “τι βλακείες λες;” και του λέω ότι νιώθω κάτι πολύ έντονο», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός είπε στη συνέχεια: «Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο τροχαίο ήταν φίλος του Μιχάλη. Αρχικά νόμιζαν ότι είμαι νεκρός. Και πήρε ο αστυνομικός τον Μιχάλη και του είπε “η ταυτότητά του γράφει Μανώλης Κονταράκης”. Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ο Μιχάλης πήρε το τηλέφωνο αυτό και ξύπνησε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, που τον αισθάνομαι σαν αδερφό μου, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτόν ειδοποίησαν πρώτο, τον πρόεδρο».

Συγκλονίζει ο Μανώλης Κονταρός: «Ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου! Όταν αποφασίσω θα τον συναντήσω…» – Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή (Video)

Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, με αφορμή τη νέα του συνεργασία στο Cabana Live Stage με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή.

«Ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου! Όταν αποφασίσω θα τον συναντήσω…»

«Πριν 13 χρόνια δούλευα σε αυτό το μαγαζί όταν έπαθα το τροχαίο που μου σημάδεψε τη ζωή, είναι ένα σημαδιακό μαγαζί για μένα. Στην πρεμιέρα είχα άγχος. Όταν βγήκα και τραγούδησα, είδα την αμηχανία στο βλέμμα των φίλων μου.

Ήταν 6 το πρωί, ήμουν κουρασμένος και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να κοιμηθώ. Και ήρθε ο άλλος και έπεσε από πίσω μου. Η στάση του ανθρώπου που μου προκάλεσε το ατύχημα ήταν κακή. Του τηλεφώνησα, κάποια στιγμή όταν αποφασίσω, θα τον συναντήσω», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Για τις εμφανίσεις σε λαϊκά μαγαζιά ανέφερε: «Δεν αντιμετώπισα ποτέ άρνηση στο να εμφανίζομαι σε λαϊκά μαγαζιά και να τραγουδάω κρητικά τραγούδια. Μετάνιωσα που πριν χρόνια αρνήθηκα μια πρόταση να τραγουδήσω μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση, ένιωθα ότι πρόδιδα τους φίλους μου».

Τέλος ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για συνεργασίες που δεν δέχθηκε να κάνει στο παρελθόν: «Έχουν συμβεί παρεξηγήσεις και με έχουν προσβάλει, αλλά δεν είμαι αυτός που θα χαλάσω το γλέντι».

Επίσης, αναστάτωση προκάλεσε η πληροφορία ότι η Μαρινέλλα έπεσε και χτύπησε σοβαρά, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ιερά Οδό.


Πηγή