«Δίκοπο μαχαίρι» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Για 72 ώρες το καιρικό μοτίβο θα…» (video)


«Δίκοπο μαχαίρι» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Για 72 ώρες το καιρικό μοτίβο θα…» (video)


Διαφ.


Καιρός: Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη (26/3), αφού βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Επτάνησα, Ήπειρο, Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει συννεφιά, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κλείσου και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι από 4 – 8 μποφόρ, με έντονη την παρουσία αφρικανικής σκόνης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία από 10 – 20 βαθμούς και τους ανέμους στα 3 – 5 μποφόρ.

Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 6 – 18 βαθμούς και οι άνεμοι στα 3 – 6 μποφόρ.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Τετάρτη ο καιρός θα βελτιωθεί, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 30 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη και τους ανέμους έως 8 μποφόρ.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βροχερός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας έως 25 βαθμούς.

Επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόμασταν ο Γιώργος Τσατραφύλλιας – Είπε τις μας περιμένει τις επόμενες ημέρες με μία φράση (video)

Καιρός: Άστατος θα είναι ο καιρός την εβδομάδα που ξεκίνησε με την αφρικανική σκόνη να κυριαρχεί και να δημιουργεί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Αρχικά αύριο Τρίτη (26/3) στα δυτικά, βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και μέχρι το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


Πηγή