Survivor spoiler 2024 (25/3), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Κλείδωσε» το αποτέλεσμα και φέρνει ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία και αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση


Survivor spoiler 2024 (25/3), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Κλείδωσε» το αποτέλεσμα και φέρνει ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία και αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 25/3: Απόψε το Survivor 2024 επιστρέφει με ολοκαίνουργιο επεισόδιο και έναν νέο στίβο μάχης που θα δοκιμάσει τις αντοχές των παικτών.

Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία όπου τα πάντα κρίνονται στον στόχο. Τα ματσαρίσματα πηγαίνουν πόντο -πόντο και οι ανατροπές στο σκορ δε σταματούν.

Θα συνεχιστεί η καλή εμφάνιση των Κόκκινων ή οι Μπλε θα αποδείξουν ότι κυνηγούν με πάθος κάθε πόντο;

Από την πρώτη ψηφοφορία βγήκε προτεινόμενη σχεδόν ομόφωνα η Ευγενία Μπόρλα, και σήμερα αναμένεται να κατοχυρωθεί το… φύλο της αποχώρησης, αφού ακόμα μία γυναίκα αναμένεται να βγει στον τάκο.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία – Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Το οριστικό spoiler του Athensmagazine.gr φέρνει τα πάνω κάτω και αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα, αφού όπως όλα δείχνουν οι Μπλε παίρνουν το «αίμα τους πίσω» για την βαριά ήττα της Κυριακής. Κάπως έτσι οι Κόκκινοι επανέρχονται σε μία γνώριμη θέση για εκείνους, αφού την περασμένη εβδομάδα μόνο πήγαν τέσσερις φορές στην κάλπη.

Η δεύτερη υποψηφιότητα κλείδωσε και δεν είναι άλλη από την Άιρα Αντομαϊτύτε, που τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει να περνάει δύσκολα στο Survivor. Μένει να δούμε αν το πρόσφατο ξέσπασμά της θα της στοιχίσει και την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 2024 (25/3), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Κλείδωσε» το αποτέλεσμα και φέρνει ανατροπή - Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία και αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση


Πηγή