Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχετε πάρει τους δρόμους, εγώ στην…» – Αποκάλυψε πως πέρασε την 25η Μαρτίου με το Νίκο Συρίγο


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχετε πάρει τους δρόμους, εγώ στην…» – Αποκάλυψε πως πέρασε την 25η Μαρτίου με το Νίκο Συρίγο


Διαφ.


Σήμερα είναι η αργία της 25ης Μαρτίου και απανταχού οι Έλληνες γιορτάζουμε την ελευθερία μας. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως αυτή την ημέρα θα την περάσει με την οικογένειά της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για τον γαμπρό του Νίκο Συρίγο.

«25η Μαρτίου, μέρα αργίας. Σας βλέπω όλοι έχετε πάρει τους δρόμους…. Εγώ στην Αθήνα. Διπλή γιορτή, εθνική και θρησκευτική. Ας γιορτάσουμε, ας θυμηθούμε, ας ακούσουμε όμορφες αγγελίες, χαρμόσυνες και ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει.

Ό,τι θαμπώνει το νου και την καρδιά μας. Περάστε όμορφα λοιπόν με χαρά. Έχει και έκλειψη σου λέει. Σήμερα όσοι νηστεύουν μπορούν να φάνε ψαράκι. Στα νησιά τα παιδιά βγάζουν τα βραχιόλια του Μάρτη και τα αφήνουν στις τριανταφυλλιές να τα βρουν τα χελιδόνια και να φτιάξουνε φωλιές. Κάπου αλλού χτυπάνε τα καπάκια από τις κατσαρόλες και μεταλλικά σκεύη. Έτσι πιστεύουν πως θα διώξουν τα φίδια που ξυπνούν από την χειμερία νάρκη τους. Πολλά έθιμα, πολλές παραδόσεις ακολουθούν αυτή την μέρα. Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο. Χρόνια πολλά! Σας αγαπώ» έγραψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Νίκος Συρίγος: Το τηλεοπτικό ξεκίνημα στο ALTER, ο “ρατσισμός” με τους βλ@κες, οι 2 κόρες, το δύσκολο διαζύγιο, η εκπομπή της Χρηστίδου & ο νέος έρωτας με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Στο “στόχαστρο” της Μαρίας Φραγκάκη βρέθηκε ο Νίκος Συριγός, ο οποίος πήρε θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, συφωνώντας για τα περί “πεσίματος” των δημοσιογράφων την ίδια στιγμή που συμμετέχει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ρίχοντας το “καρφί” του ότι θα τα πουν στη σύσκεψη!

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος πρόσφατα είχε βρεθεί εκ νέου στο προσκήνιο για τη σχέση του με την αγαπημένη τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Διαβάστε παρακάτω για το τηλεοπτικό ξεκίνημα του Νίκου Συρίγου στο ALTER, τον “ρατσισμό” με τους βλ@κες, τιες 2 κόρες του, το δύσκολο διαζύγιο, για την εκπομπή της Χρηστίδου αλλά και τον έρωτά του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ποιος είναι ο Νίκος Συρίγος

O Νίκο Συρίγο είναι δημοσιογράφος και όπως αναφέραμε συνεργάζεται με την Σίσσυς Χρηστίδου και την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!» Ο δημοσιογράφος, έχει 2 κόρες για τις οποίες έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά και γλυκά λόγια: “Τις αγαπώ πολύ. Η Εύα, που είναι 21 ετών, είναι κόρη της πρώην γυναίκας μου από τον πρώτο της γάμο με έναν Ολλανδό. Εγώ την έχω όμως από 13 μηνών και την έχω φέρει 21 χρόνων. Τη μεγάλωσα και τη σπουδάζω. Έχω λοιπόν δύο κορίτσια. Απλά τη μία την έκανα εγώ και την άλλη τη βρήκα έτοιμη 13 μηνών”.

Καμιά φορά τις πιο δυνατές σχέσεις πατέρα και παιδιού δεν είναι ανάγκη να τις ενώνει το αίμα. Ο Νίκος Συρίγος το βιώνει κάθε μέρα.

«Δεν έγινα μπαμπάς όπως συμβαίνει συνήθως. Έγινα σε ένα βράδυ. Και δεν είναι αυτό που νομίζεις. Η Εύα ήρθε σε μένα όταν ήταν 13 μηνών. Την Παρασκευή το βράδυ ήμουν στα μπουζούκια και το πρωί του Σαββάτου ήμουν μπαμπάς. Κυριολεκτικά. Την Δευτέρα δε, όταν η μαμά της Εύας έπρεπε να πάει στη δουλειά, έμεινα μόνος μου μαζί της.

Με ένα παιδί μισή Ελληνίδα, μισή Ολλανδέζα, που το όχι το έλεγε «nein». Άντε να καταλάβεις αν ήθελε να φάει ή όχι. Μπέρδεμα. Στο μόνο που δεν με μπέρδεψε ποτέ αυτό το παιδί ήταν στο πώς με νιώθει. Με ένιωθε από πάντα μπαμπά της. Από πάντα και για πάντα. Τόσο που απορώ αν ξέρει τη λέξη «πατριός». Περίεργη λέξη. Ξένη. Από αυτές που δημιουργούν απόσταση. Μια απόσταση που δεν χρειάστηκε ποτέ να διανύσω ή να καλύψω μαζί της. Ούτε όσο ήταν μωρό, ούτε στην εφηβεία της, ούτε τώρα που είναι πια ολόκληρη γυναίκα 21 ετών», αναφέρει ο Νίκος Συρίγος.

Ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «ΟΚ» έχει μιλήσει για τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγο του αναφέροντας:

“Έχει περάσει ενάμισης χρόνος. Θεωρώ ότι για να είσαι καλός πατέρας πρέπει να είσαι ευαίσθητος. Από την άλλη, για να περνάς καλά ενώ έχεις χωρίσει πρέπει να είσαι αναίσθητος. Εγώ λοιπόν με τις κόρες μου είμαι άπειρα ευαίσθητος. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει τύχει να διαχειριστώ και, πίστεψέ με, δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Έχω μια μάνα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είκοσι πέντε χρόνια και δίνει τη μάχη της μέρα με τη μέρα. Είχαμε ζόρικα προβλήματα ως οικογένεια γενικά. Η διαχείριση όμως που έπρεπε να κάνω συνειδητοποιώντας ότι δεν θα βάζω τις κόρες μου για ύπνο το βράδυ και δεν θα ξυπνάμε μαζί είναι ό,τι πιο οδυνηρό έχω ζήσει.”

Ενώ από μικρός έδειχνε την κλίση του καθώς ήξερε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, κερδίζοντας σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό έκθεσης! “Aπό αυτή την έκθεση μου έμειναν πέντε χιλιάδες δραχμές που έβαζε το κράτος στην τράπεζα και δεν μου έμεινε καθόλου η αποταμίευση. Είμαι πάρα πολύ σπάταλος. Με το που έγινα 18, έβγαλα τα χρήματα και πήγαμε για φαγητό με τους φίλους μου» διηγείται, για να προσθέσει αμέσως μετά: «Εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μια μπάλα στα χέρια ή τα πόδια και ακουστικά στα αυτιά. Αγαπάω πολύ τον αθλητισμό, τη μουσική και τις γυναίκες. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες της ζωής μου. Δεν κρύβομαι”

Η γνωριμία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της.

Μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, ωστόσο τους δόθηκε η αφορμή, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές εξέλιξης σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Άγνωστες πτυχές της ζωής του Νίκου Συρίγου

O δημοσιογράφος στο Τηλέραμα είχε αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες σε πρώτο ενικό.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ πήγα στο Χατζηκυριάκειο, το επονομαζόμενο και «κολέγιο», όπου τα αγόρια παίζαμε ξύλο σαν… αντιβίωση: πρωί μεσημέρι βράδυ!

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ η Σύρος, είναι πια ο μόνιμος προορισμός μου. Ο μικρός μου παράδεισος. Ο πατέρας μου, όταν γεννήθηκα, άφησε τη θάλασσα και άνοιξε ένα μαγαζί με πλακάκια και είδη υγιεινής, για να είναι «παρών». Και είναι μέχρι σήμερα. Πάντα και παντού.

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ αδελφός μου, είναι ο καλύτερος φίλος μου και ο… καλύτερος ηχολήπτης του σύμπαντος.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ έγινε στο ALTER το 2004, όπου ήμουν παρουσιαστής στην καθημερινή αθλητική εκπομπή «Το δίχτυ», ενώ το 2007 και πάλι στο ALTER παρουσίασα την εκπομπή «Τζακ ποτ στο στοίχημα», με τηλεοπτικό παρτενέρ και τις δύο φορές τον Πανορμίτη Κωνσταγτινίδη, με τον οποίο είμαστε αδελφικοί φίλοι. Μεγάλο ρόλο στο να δοκιμάσω ξανά κάτι τηλεοπτικό έπαιξε η γνώμη τη Έλενας και της Εύας, που μάλλον ήθελαν να δουν τον μπαμπά στην τηλεόραση και σε κάτι άλλο εκτός από τα… βαρετά αθλητικά

ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΩ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ Και αν αναλογιστείς ότι από τη Γ Δημοτικού ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, τότε μάλλον λένε αλήθεια…

ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Τις θεωρώ πολύ έξυπνες, άρα και γοητευτικές. Ερωτεύομαι τα βλέμματα πολύ περισσότερο από τις… τέλειες αναλογίες, που δεν με απασχόλησαν και ποτέ. Ανάμεσα σε μια έξυπνη γυναίκα και μια… τέλεια γυναίκα εξωτερικά, προτιμώ το μυαλό από το σώμα. Ίσως και γι’ αυτό θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής κάτι που είδα γραμμένο στο τετράδιο της μεγάλης μου κόρης: «Αν ο κόσμος ήταν τυφλός, πόσους θα εντυπωσίαζες;».

ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ και κυρίως με τους βλάκες που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα. Και όχι, δεν θεωρώ ανίκητη τη βλακεία. Καμία μάχη δεν είναι χαμένη πριν τη δώσεις. Ούτε καν με τους βλάκες…

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΣΟ Προτιμώ το ραδιόφωνο. Το θεωρώ πιο γοητευτικό και πιο αληθινό. Γιατί ποντάρει στη δύναμη της φαντασίας και όχι της εικόνας. Γιατί εκεί οι όμορφοι άνθρωποι δεν είναι οι λαμπεροί. Όχι ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχουν πραγματικά όμορφοι άνθρωποι, αλλά οι περισσότεροι έχουν παγιδευτεί στην εικόνα τους. Μοιάζουν σαν να βλέπουν τον εαυτό τους μέσα από την οθόνη ακόμα και όταν αυτή δεν υπάρχει.


Πηγή