Βαλτιμόρη: Μεγάλο τρακτέρ με ρυμουλκό ήταν πάνω στη γέφυρα όταν κατέρρευσε


Βαλτιμόρη: Μεγάλο τρακτέρ με ρυμουλκό ήταν πάνω στη γέφυρα όταν κατέρρευσε


Διαφ.


Ένα μεγάλο τρακτέρ με ρυμουλκό βρισκόταν πάνω στη γέφυρα Francis Scott Key κατά την κατάρρευσή της, όπως επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βαλτιμόρης στο CBS News. Στο νερό γύρω από το πλοίο που συγκρούστηκε με τη γέφυρα, δημιουργήθηκε κηλίδα από καύσιμα.

Στο νερό γύρω από το πλοίο που χτύπησε τη γέφυρα έχει δημιουργηθεί κηλίδα από καύσιμα.

«Η ομάδα κατάδυσης και διάσωσης έφτασε στη σκηνή για να εντοπίσει τα άτομα» στο νερό – η τελευταία ενημέρωση ανέφερε ότι έως και 20 εργαζόμενοι πιστεύεται ότι έπεσαν στο ποτάμι.

Δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ενημέρωση για τα αίτια της πρόσκρουσης, αν και στα social media εμφανίζονται συνεχώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την κατάσταση του πλοίου, λίγο πριν από το μοιραίο συμβάν.

Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη – Δεκάδες αυτοκίνητα έπεσαν στο ποτάμι – Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που κατέρρευσε η γέφυρα στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για τυχόν θύματα.

Ένα μεγάλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων συγκρούστηκε με τη γέφυρα Key, προκαλώντας την πλήρη κατάρρευσή της. Υπάρχουν αναφορές για πολλά αυτοκίνητα και άνθρωπους που πιθανόν να έχουν παγιδευτεί στο νερό μετά την κατάρρευση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βαλτιμόρης, πιστεύεται ότι έως και 20 εργάτες έπεσαν στον ποταμό Πατάπσκο μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικές ζημιές, με τη μισή γέφυρα βυθισμένη στο νερό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία ενώ καθ’ οδόν βρίσκεται και ο δήμαρχος Μπράντον Σκοτ.

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων το Dali είναι σημαία Σιγκαπούρης. Το πλοίο έχει μήκος 300 μέτρα και κατευθυνόταν προς το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα.


Πηγή