Φρίκη σε λεωφορείο στα Άνω Λιόσια: Οδηγός αποπειράθηκε να βιάσει επιβάτιδα


Φρίκη σε λεωφορείο στα Άνω Λιόσια: Οδηγός αποπειράθηκε να βιάσει επιβάτιδα


Διαφ.


Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως οδηγός λεωφορείου στα Άνω Λιόσια επιχείρησε να βιάσει επιβάτιδα που είχε παραμείνει μόνη στο όχημα.

Ένας 52χρονος οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος μιας γυναίκας 53 ετών, ενώ αποπειράθηκε ακόμη και να τη βιάσει.

Δείτε επίσης: Βραζιλία: Το πρώην ποδοσφαιρικό αστέρι, Ρομπίνιο συνελήφθη για βιασμό – Θα εκτίσει ποινή 9 ετών

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο οδηγός την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει, ενώ της έκανε και ανήθικες προτάσεις. Στη συνέχεια η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και επίμονα ζητούσε τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ. Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού.

Το γεγονός συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα σε λεωφορείο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Ο οδηγός ατάραχος ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο, αφήνοντας στη συνέχεια τη γυναίκα σε μια στάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, οδηγός έχει ήδη συλληφθεί ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο άνδρας οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα.

Απόπειρα βιασμού σε λεωφορείο στα Άνω Λιόσια

Φρίκη στα Εξάρχεια: Μπήκαν στο σπίτι 36χρονης, τη λήστεψαν και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν – Δείτε το βίντεο

Στην περιοχή των Εξαρχείων, 36χρονη γυναίκα έζησε τη φρίκη στα χέρια κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι της, λίγες μέρες μετά από ένα αντίστοιχο περισταστικό που συγκλόνισε την Αίγινα.

Οι δύο δράστες από τη Σομαλία, αφού λήστεψαν την 36χρονη αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Μετά την έντονη αντίδραση της γυναίκας, που άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, οι δύο άνδρες φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το ΕΡΤNews, οι δύο αλλοδαποί δράστες μπαίνουν στην πολυκατοικία στην οδό Ρεθύμνου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια στο διαμέρισμα της 36χρονης.

Τα επόμενα λεπτά που ακολουθούν είναι εφιαλτικά για το θύμα.

Ο ένας από τους κακοποιούς που είχε επιθετική συμπεριφορά, προσπάθησε να την βιάσει.

Όσο ο ένας νεαρός Σομαλός έψαχνε στο διαμέρισμα για χρήματα, ο συνεργός του που κρατούσε ακινητοποιημένη την κοπέλα στο κρεβάτι της, της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η 36χρονη έβαλε τις φωνές και απέτρεψε την σεξουαλική κακοποίηση.

Οι δύο αλλοδαποί άρπαξαν 1.050 ευρώ, κοσμήματα, το ρολόι και την τσάντα της κοπέλας και έφυγαν με τα κλοπιμαία όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό.

«Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί και τους δύο δράστες», δήλωσε το θύμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η Ασφάλεια Εξαρχείων, συνέλαβε τον ένα δράστη και αναζητά τον συνεργό του.

Μαρτύρησε 21χρονη στη Θεσσαλονίκη: Τη βίaσε 29χρονος στο διαμέρισμα που θα την φιλοξενούσε
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στα χέρια ενός 29χρονου, ο οποίος τη βίασε στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, ο 29χρονος επρόκειτο να φιλοξενούσε την 21χρονη, έπειτα από επικοινωνία που εκείνη είχε με ομοεθνείς τους. Εκείνος, όμως, την κράτησε παράνομα στο διαμέρισμά του και τη βίασε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Έπειτα από μεθοδική επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού και της αρπαγής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 21χρονη αλλοδαπή έπειτα από επικοινωνία με ομοεθνείς της, τον Ιούνιο του 2022, μετέβη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης που διέμενε ο 29χρονος, προκειμένου να τη φιλοξενήσει, πλην όμως εκείνος, την κατακράτησε παράνομα ενώ προέβη σε βάρος της σε γενετήσιες πράξεις με άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας».


Πηγή