Καβάλα: Νεκρός οδηγός από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Νέας Περάμου


Καβάλα: Νεκρός οδηγός από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Νέας Περάμου


Διαφ.


Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό της Καβάλας το πρωί της Τρίτης (26/3) μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Νέας Περάμου, με την κατάληξη να είναι το χειρότερο πιθανό σενάριο.

Η ειδική επιχείρηση των αρμόδιων Αρχών για την ανάσυρση του Ι.Χ. αποκάλυψε έναν νεκρό, τον οδηγό του Ι.Χ.

Δείτε επίσης: Καλλιθέα: Νεκρός 65χρονος ποδηλάτης σε τροχαίο δυστύχημα

Δύτες του Λιμενικού απεγκλώβισαν νεκρό τον άτ:υχο άντρα λίγο μετά τις 08:00 και στη συνέχεια ξεκίνησε η προσπάθεια για την ανάσυρση του οχήματος.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr πρόκειται για έναν 69χρονο ελαιοχρωματιστή.

Η πτώση του αυτοκινήτου στο νερό υπολογίζεται περίπου στις 6 το πρωί, με τον άτυχο άντρα να μην προλαβαίνει να βγει από αυτό.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο:

Πτώση αυτοκινήτου Καβάλα

Πτώση αυτοκινήτου
Πτώση αυτοκινήτου Καβάλα

Φονική πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Κηφισιάς: Νεκρός ένας 86χρονος – Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της 66χρονη (video)

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/03) στην Κηφισιά και πιο συγκεκριμένα σε διαμέρισμα τριώροφου οικήματος επί της οδού Κοκκινάκη.

Άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Με ειδικό κλιμακοφόρο όχημα απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 86χρονο, που δυστυχώς κατέληξε, αλλά και μια 66χρονη.


Πηγή