Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ολόιδια κούκλα κόρη της και η δυσκολία στην εγκυμοσύνη – «Είχα σοβαρή επιπλοκή»


Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ολόιδια κούκλα κόρη της και η δυσκολία στην εγκυμοσύνη – «Είχα σοβαρή επιπλοκή»


Διαφ.


Η Αντελίνα Βαρθακούρη συγκίνησε χθες (25/3) στην εθνική επέτειο για τη σχολική εορτή, όπου συμμετείχε η 11χρονη κόρη της, Λιόνα, η οποία είναι ολόιδια με την πανέμορφη μητέρα της και παρουσιάστρια.

Η υπερήφανη μαμά απαθανάτισε την 11χρονη με παραδοσιακή ενδυμασία και μοιράστηκε δύο υπέροχα πορτρέτα στα Ιnstagram-stories της.

«Αυτή είναι η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο. Τα παιδιά μας, τα παιδιά αυτής της γης που πρέπει να τους επιτρέψουμε να ονειρεύονται. Η Λιόνα μας στη θεατρική παράσταση του σχολείου. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους δασκάλους τους».

«Λιόνα μου. Παιδί μου. Να είναι καλά όλα τα παιδιά της γης», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η κόρη της Αντελίνας Βαρθακούρη

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό καθώς η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο καστανό χρώμα μαλλιών με το οποίο την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια. Η ομοιότητά τους είναι άκρως εντυπωσιακή με την 11χρονη να έχει ολόιδια χαρακτηριστικά με την μαμά της. Τόσο η παρουσιάστρια αλλά και ο Χάρης Βαρθακούρης μοιράζονται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δείχνοντάς μας πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι κόρες τους.

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είναι εκτός τηλεόρασης ήθελα εφόσον έτσι ήρθαν οι καταστάσεις να πάρω ουσιαστική απόσταση από όποια έκθεση και να εκμεταλλευτώ το χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου», εξήγησε πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια για τη διαδικτυακή της απουσία μέσα από ένα Q&A.

Η δυσκολία στην εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στην πρόωρη γέννα της κόρη της Λιόνας. Μιλώντας στο TV Εθνος, η Αντελίνα Βαρθακούρη περιέγραψε τα όσα έζησε.

«Η Λιόνα ήταν από την αρχή περίεργη ιστορία. Τη σκεφτόμουν πριν γίνει η σύλληψή της. Ηµουν έγκυος και πριν πάω στον γιατρό να το βεβαιώσω, το ήξερα. Την ηµέρα που έκλεινε το πρώτο τρίμηνο της κύησης είχα πει «Χριστέ µου, όλα καλά πήγαν». Ξαφνικά όµως υπήρξε μια σοβαρή επιπλοκή. Τρελάθηκα, ούρλιαζα. Πάω στον γιατρό και βλέπω πως το παιδί είναι καλά. Εκείνη την ώρα ένιωσα πως µιλούσα µε τον Θεό. Είχε γίνει λοιπόν αποκόλληση. Εµεινα στο κρεβάτι. Ξαφνικά µε έπιασε ένας πόνος», δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Το είπα µόνο στη µητέρα µου. Για κάποιους ιατρικούς λόγους πήρα κορτιζόνη. Η γιατρός µού είχε πει πως θα γεννήσω πρόωρα. Με πιάνουν πιο έντονοι πόνοι. Ηρθαν και µε πήραν οι γονείς µου. Ηµασταν στην Κηφισιά και έπρεπε να πάµε στο µαιευτήριο στη Συγγρού. ∆εν θα ξεχάσω ποτέ την οµάδα ∆ΙΑΣ που εµφανίστηκε και µας άνοιξε τον δρόµο. Αλλιώς θα γεννούσα στον δρόµο. Μπαίνοντας στο χειρουργείο, ο γιατρός διαπίστωσε ρήξη µήτρας. Σοβαρό θέµα…

«Ζητάω να µπει ο Χάρης στο χειρουργείο, που κανονικά δεν επιτρεπόταν. Μου λέει ο γιατρός “είµαστε σε πολύ δύσκολο σηµείο… Εσύ, το παιδί… ∆εν ξέρω ποιον µπορώ να σώσω”. ∆εν µε ενδιέφερε καθόλου. Ηθελα να γεννηθεί το παιδί καλά. Αυτή η εµπειρία ήταν πολύτιµη. Το παιδί γεννήθηκε πρόωρα και µπήκε στη θερµοκοιτίδα. Είχα άγχος και για τη Μελωδία που ήταν σπίτι. Είναι τιτάνιο το έργο που γίνεται στις µονάδες φροντίδας των πρόωρων νεογνών», είπε στη συνέντευξή της η Αντελίνα Βαρθακούρη.


Πηγή