Εφιαλτική νύχτα για 43χρονη στον Χολαργό: Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και τη βίaσε


Εφιαλτική νύχτα για 43χρονη στον Χολαργό: Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και τη βίaσε


Διαφ.


Μαρτυρικό βράδυ καταγγέλλει πως έζησε μία 43χρονη στον Χολαργό, και συγκεκριμένα, πως βιάστηκε από έναν άνδρα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (23/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η γυναίκα, ευρισκόμενη σε μπαρ της περιοχής, ένιωσε ζαλάδα και έκανε εμετό κατόπιν κατανάλωσης αλκοόλ. Τότε, ο 45χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η γυναίκα, συμφώνησε και μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα, ο δράστης αρχικά εισήλθε σε αυτό, χωρίς της θέλησή της και κατόπιν τη βίασε.

Καταγγελία 43χρονης στον Χολαργό, για βιασμό

Όπως κατέθεσε η 43χρονη, φώναζε και αντιδρούσε και όταν ο δράστης αποχώρησε η ίδια αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη.

Ο 45χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ωστόσο, δε συνελήφθη. Στη 43χρονη χορηγήθηκε έγγραφο για ιατροδικαστική εξέταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού.

Όμονοια: Πυροβολισμοί σε μπάρ – Αναζητούνται οι δράστες

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (25/3) στην Ομόνοια λόγω πυροβολισμών μέσα σε μπαρ όπου ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με ρεποτάζ της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν στις 19:50 όταν δύο άτομα εισήλθαν σε μπαρ που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών στην Ομόνοια και πυροβόλησαν στον αέρα.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα – Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι

Στην συνέχεια, αποχώρησαν από το κατάστημα σαν να μη συνέβη τίποτα, επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού (τζιπ) και εξαφανίστηκαν.

Το ευτύχημα ήταν ότι από τους πυροβολισμούς των δύο ανδρών δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους θαμώνες.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες των εννέα χιλιοστών τους οποίους και περισυνέλλεξαν, προκειμένου να τους στείλουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, που σημειώθηκε το περιστατικό, αναγνώρισαν τους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αρχές.


Πηγή