Αλλεπάλληλα χτυπήματα από τον καιρό – Ισχυρή προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (video)


Αλλεπάλληλα χτυπήματα από τον καιρό – Ισχυρή προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (video)


Διαφ.


Καιρός: Επιμένουν οι δυνατοί νοτιάδες, η υγρασία και η αφρικανική σκόνη που θα φέρουν λασποβροχές, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, αίθριος θα είναι ο ουρανός σε όλη τη χώρα, αλλά από το μεσημέρι και έπειτα στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια θα υπάρξουν πυκνές νεφώσεις με βροχές.

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός και την Πέμπτη.

«Σκωτσέζικο ντους» από την Χριστίνα Σούζη: Έριξε την βαριά “καμπάνα” μέχρι το Σαββατοκύριακο (video)

Καιρός: Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο (Τετάρτη 27/3), σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη με τα σκαμπανεβάσματα να συνεχίζονται όλη την εβδομάδα. Κυκλωθυμικός μέχρι τέλους ο Μάρτιος. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Την Τετάρτη στα Δ – Κ και Β , θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα πολύ γρήγορα θα περιοριστούν στα ΒΑ, και βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΑ 5 με 7 μποφόρ , και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα Δ , τα Β και το Α. Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα ΝΑ και θα σταματήσουν. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δ 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο Ν 6 με 8 με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τέλος Παρασκευή και Σάββατο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και η θερμοκρασία σε άνοδο.


Πηγή