«Φουντώνουν» οι φήμες για την Κέιτ Μίντλετον – «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, η πριγκίπισσα…» (video)


«Φουντώνουν» οι φήμες για την Κέιτ Μίντλετον – «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, η πριγκίπισσα…» (video)


Διαφ.


Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον θέλοντας να σταματήσουν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της να δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μιλάει ανοιχτά πως διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες, ωστόσο, τα σχόλια δεν έχουν σταματήσει στη Μεγάλη Βρετανία.

Μπορεί τα μεγάλα sites και εφημερίδες να έχουν “σωπάσει”, ωστόσο, τα στόματα δεν λένε να κλείσουν και πολλοί λαϊκοί άνθρωποι αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάνει μάγια στην βασιλική οικογένεια.

Τι σχολιάζεται στην Μεγάλη Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον

«Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία υπάρχουν άνθρωποι λαϊκοί, της επαρχίας που τα έχουν βάλει με τη Μέγκαν, πιστεύουν ότι φταίει η Αμερικάνα, ότι της έχει κάνει μάγια, ότι αυτή τους έχει φάει όλους. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Η Κέιτ έχει κάνει μια εγχείρηση- θεραπεία one off, ή πέτυχε ή δεν πέτυχε. Υπάρχουν νοσοκόμες, γιατροί, το θέμα έχει βρει προς τα έξω από την πρώτη μέρα αλλά δεν λέγεται», είπε ο δημοσιογράφος Πάνος Βήττας στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Τρίτη 26/3.

Κι όμως η Λίτσα Πατέρα το πρόβλεψε πρώτη για την Κέιτ Μίντλετον – «Κοριτσάκι μου, ο δρόμος θα είναι…»

Τις αστρολογικές προβλέψεις έκανε την Κυριακή (24/3), όπως κάθε βδομάδα η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «I Love ΣουΚου». Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη.

Μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα μίλησε για το τεύχος του «Αστρολόγου» με προβλέψεις που έχουν γίνει από τον Ιανουάριο και την ίδια να επισημαίνει ότι είχε προβλέψει εδώ και 2 μήνες για τις δυσκολίες που θα βρουν την Κέιτ Μίντλετον λέγοντας επι λέξει: «Επειδή είναι και Αιγόκερως το κορίτσι, είναι σίγουρο πως οι δυσκολίες και οι πιεστικές στιγμές δεν θα είναι λίγες και ο βίος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα».


Πηγή