Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Ερέτρια (video)


Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Ερέτρια (video)


Διαφ.


Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στην Εύβοια. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, λεωφορείο των ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο έξω από την Ερετρια, με αποτελέσματα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ηλικιωμένος άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 από Κύμη για Αθήνα και ήταν γεμάτο με κόσμο την ώρα που έγινε η σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης, οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους και επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα για να συνεχίσουν προς Αθήνα.

Τραγωδία στη Τουρκία: Ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε σε σοκαριστικό τροχαίο (video)

Τραγικός ήταν ο επίλογος για οικογένεια στη Τουρκία. Μία πολυμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Τουρκία την Τρίτη 26 Μαρτίου και κάμερα ασφαλείας στο Χατάι κατέγραψε αυτό το τραγικό συμβάν που κατέληξε να κοστίσει τη ζωή σε έξι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, Μεχμέτ Σονμέζ, η σύζυγός του Ζεϊνέπ, τα παιδιά τους Εράι και Εκρίν, ο 64χρονος πατέρας της Ζεϊνέπ και η 62χρονη σύζυγός του ενώ ένα 8χρονο παιδί που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα φορτηγό να εκτρέπεται της πορείας του και να περνά στο αντίθετο ρεύμα, όπου πέφτει επάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας στον δρόμο Dörtyol-Payas..

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού.

Να σημειωθεί ότι το δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στον δρόμο Dörtyol-Payas.


Πηγή