Καιρικός «κόλαφος» από τον Τάσο Αρνιακό – Εφιαλτική αυλαία για τον Μάρτιο (video)


Καιρικός «κόλαφος» από τον Τάσο Αρνιακό – Εφιαλτική αυλαία για τον Μάρτιο (video)


Διαφ.


Καιρός: Άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα (Πέμπτη 28/3), σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, με τοπικές βροχές και σκόνη από τη Σαχάρα. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Ο υδράγυρος θα παρουσιάσει άνοδο με την θερμοκρασία να φτάνει στους 27 βαθμούς Κελσίου,

Σε ποιές περιοχές περιμένουμε λασποβροχές και επιδείνωση του καιρού;

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

«Βαριά καμπάνα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Δεν τελειώνουμε εδώ με την αφρικανική σκόνη – Κατεβάστε τα καλοκαιρινά, έρχεται νέο σοκ από…»

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ρίχνει νέα καιρική «καμπάνα» για το τι μας περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού επισημαίνει πως το έντονο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης, που έχει «χτυπήσει» την χώρα μας, δε θα σταματήσει μετά την προσωρινή του υποχώρηση, όπως την αναφέρει και ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μετεωρολόγος του Open, το έντονο αυτό επεισόδιο φέρνει περιορισμένη ορατότητα, έχοντας χθες (27/3) ανεβάσει τη θερμοκρασία και στους 33 βαθμούς στην Κρήτη με τη βοήθεια του καταβάτη νοτιά και προκαλώντας… πνίξιμο στην ατμόσφαιρα. Όπως τονίζει, πάντως, ένα νέο κύμα αφρικανικής σκόνης θα έρθει την νέα εβδομάδα, ενώ στο τέλος της τρέχουσας ο υδράργυρος θα μείνει ψηλά.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή