«Ράγισε το γυαλί» με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Ενωμένο με την Κέιτ τον κρατάει η…»


«Ράγισε το γυαλί» με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Ενωμένο με την Κέιτ τον κρατάει η…»


Διαφ.


Είναι το στήριγμα της Κέιτ στα καλά και στα άσχημα, είναι η γυναίκα που σε κάθε βήμα της προστατεύει την κόρη της, είναι η μητέρα της Κέιτ, η Κάρολ Μίντλετον!

Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά Μέσα η Κάρολ είναι ένας καταλυτικός σύνδεσμος για να κρατά ενωμένους τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ειδικά μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

«Η Carole είναι η κινητήριος δύναμη που κρατά την οικογένεια ενωμένη με τον ελάχιστο σαματά και τη μέγιστη σεμνότητα” αναφέρει πηγή στην Independent. “Πηγαινοφέρνει τον George, τον Louis και τη Charlotte, τους πηγαίνει στο σχολικούς αγώνες και τους δίνει απεριόριστη στήριξη. Είναι μια πραγματική φιγούρα Mary Poppins», σχολιάζουν.

Δείτε επίσης: Φέρνει τα πάνω κάτω η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον – Σαρωτικές αλλαγές στο βρετανικό παλάτι

Ο 74χρονος πατέρας της, Michael και η 69χρονη μητέρα της, Carole Middleton είναι «απελπισμένοι και σοκαρισμένοι», όπως λέει στη Mirror, ειδικός στα θέματα του Παλατιού.

«Βρίσκονται στο πλευρό της», δήλωσε στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe. «Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια κουβέρτα ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν. Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», πρόσθεσε.

Viral βίντεο δικηγόρου της Κέιτ Μίντλετον: «Πιστεύω ότι είναι νεκρή και ανακοινώνεται…»

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media με δηλώσεις που φέρεται να έκανε δικηγόρος της Κέιτ Μίνλτετον.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν τέλος μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο η πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral ένα βίντεο στο Tik Tok, που μετρά για την ώρα πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές και το οποίο αναφέρει πως ένας από τους δικηγόρους της αποκάλυψε πως είναι νεκρή! Μάλιστα, αναφέρει πως η ανακοίνωση από το παλάτι θα γίνει από ώρα σε ώρα.

Η επιμονή του παλατιού να μην αποκαλύπτει σε τι είδους εγχείρηση υποβλήθηκε η πριγκίπισσα και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα της υγείας της έχει προκαλέσει ένα ανεξέλεγκτο τσουνάμι φημών.

Οι Βρετανοί είναι δύσπιστοι για όλα όσα διαρρέει το παλάτι, θέλοντας να τους καθησυχάσει για την κατάστασή της και το photoshop τόσο στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο έχουν προκαλέσει ένα νέο τσουνάμι φημών.

Το σχετικό βίντεο:


Πηγή