«Έσκασαν» τα χαρμόσυνα για Κελεκίδου-Κουρκούλη: Μαθεύτηκε 15 χρόνια μετά τον γάμο τους


«Έσκασαν» τα χαρμόσυνα για Κελεκίδου-Κουρκούλη: Μαθεύτηκε 15 χρόνια μετά τον γάμο τους


Διαφ.


Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος πρόκειται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, λίγο μετά τον ερχομό του παιδιού τους.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε προσωπικές στιγμές και σχέδια, υπογραμμίζοντας την πιθανότητα να τον παντρέψει το δίδυμο της ελληνικής μουσικής σκηνής, Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Πάντρεψε κολλητή της φίλη με γύψο στη μύτη

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας μαθαίνω κάτι καινούργιο κάθε μέρα», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Λεγάκης. Επίσης, ενθουσιασμένος αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου, σχετικά με το να γίνουν κουμπάροι στον γάμο του, χαρακτηρίζοντας τους ως το ιδανικό ζευγάρι για αυτό το ρόλο.

Παράλληλα, ο Στέλιος Λεγάκης ενθουσίασε τους θαυμαστές του με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, με τίτλο «Φίλα με πιο δυνατά», προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία στο μουσικό του ρεπερτόριο.

Σε πελάγη ευτυχίας Ελένη Μενεγάκη & Ματέο Παντζόπουλος: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα μετά από 9 χρόνια και όλοι τους εύχονται

Ημέρα χαράς η σημερινή (29/3) για την Ελένη Μενεγάκη, αφού η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, έχει τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια, δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχει αποφασίσει να τα εκθέτει όσο λιγότερο μπορεί στα μίντια, ωστόσο, πάντα στα γενέθλια και τις γιορτές τους φροντίζει να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση.

Δείτε επίσης: «Μου έφερε αυτά και του είπα δεν μπορώ να το κάνω»: Το χατίρι που… χάλασε η Μενεγάκη στον Ματέο & η βοήθεια που ζήτησε από τον πεθερό της (video)

Έτσι και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της, Μαρίνας, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, και άλλη μία με τη Μαρίνα να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της σκύλο και έγραψε: «Το μικρό κορίτσι μου , το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινάκι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου!»,

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki


Πηγή