Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη, έπεσε από τα σύννεφα: «Τα έχω χαμένα από την ώρα που το άκουσα»


Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη, έπεσε από τα σύννεφα: «Τα έχω χαμένα από την ώρα που το άκουσα»


Διαφ.


Σοκ έπαθε η Ελένη Μενεγάκη μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη ανακοπή και έμφραγμα, γεγονός που σχολιάστηκε στην εκπομπή.

Ακούγοντας αναλυτικά το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου για την περιπέτεια του Δημήτρη Κόκοτα όσο βρισκόταν στις πρόβες του J2US, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Ίσως να ήταν και τυχερός που ήταν εκεί γιατί από ότι κατάλαβα η παραγωγή είχε μια γρήγορη αντίδραση».

Ελένη Μενεγάκη

«Νέος άνθρωπος, μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι λίγο παραπάνω από τα 50. Ένας άνθρωπος αδύνατος, γιατί πολλές φορές λένε ότι το βάρος επηρεάζει προβλήματα καρδιάς και πολλά άλλα», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ ανέφερε για την αντίδρασή της όταν ενημερώθηκε για την είδηση: «Πραγματικά και εγώ τα έχω χαμένα από την ώρα που το άκουσα. Δεν ξέρω τι να πω…» είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Οι δύσκολες ώρες του Δημήτρη Κόκοτα, έτσι έπαθε έμφραγμα στο J2US: «Λίγο πριν βγει στη σκηνή…» (video)

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US του Σαββάτου 30/3.

Για το τι συνέβη εκείνη την εκείνη ημέρα, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», το πρωί της Παρασκευής (29/3), ο στιλίστας του μουσικού show, Κώστας Ζήσης.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ιδρώνει. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα το 166 και ήρθε το ασθενοφόρο. Συνδεθήκαμε με τους γιατρούς και μιλούσαν απευθείας με εκείνον. Είπε ότι αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Είχε τις αισθήσεις τους, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», δήλωσε ο στιλίστας του J2US για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Δίνει μάχη ο Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το live του J2US είχε έντονες ενοχλήσεις.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής βρισκόταν μαζί με την Τραϊάνα Ανανία για τις πρόβες τους για το επόμενο live του J2US. Εκεί είχε μια έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να σταματήσει η πρόβα από τους ανθρώπους της παραγωγής της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Εκεί κατά την εισαγωγή του υπεβλήθη σε στεφανιογραφία. Ενώ όπως ανακοινώθηκε έχει υποστεί έμφραγμα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική καρδιολογική μονάδα, ενώ η κατάστασή του έχει κριθεί σοβαρή.


Πηγή