Μεσσηνία: Τραγωδία με νεκρό 48χρονο που τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του


Μεσσηνία: Τραγωδία με νεκρό 48χρονο που τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του


Διαφ.


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μεσσηνία εξαιτίας του θανάτου του 48χρονου άντρα, ο οποίος για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ που οδηγούσε στο χωράφι του κοντά στην Σκάλα του Δήμου Οιχαλίας, με αποτέλεσμα την εκτροπή της πορεία του και την ανατροπή του.

Αυτο το περιστατικό μόνο λίγες ώρες μετά το ίδιο τραγικό συμβάν που έλαβε τόπο στην Πιερία χθες το πρωί (29/3).

Σύμφωνα με το tharrosnews, o 48χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από τον γεωρικό ανελκυστήρα που τον καταπλάκωσε.

Τρακτέρ

Μυστήριο στην Καρδίτσα: Η 85χρονη που βρέθηκε χωρίς κεφάλι είχε πεθάνει πριν την κατασπαράξει το άγριο ζώο

Νεότερες αποκαλύψεις για την 85χρονη που βρέθηκε ακέφαλη στο Καταφύλλι Καρδίτσας, θέλουν τη γυναίκα να είχε πεθάνει προτού την κατασπαράξει άγριο ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μακροσκοπικη εξέταση του ιατροδικαστική που έγινε στην ηλικιωμένη, προκύπτει ότι η γυναίκα που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, είχε πεθάνει πριν την φάει άγριο ζώο.

Το άγριο ζωο, το οποίο πιθανότατα ήταν λύκος – πριν μερικές μέρες λύκος της είχε φάει μια κατσίκα, σύμφωνα με κατοίκους – της έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματός της. Το κεφάλι της ακόμη δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς.

Όπως έγινε γνωστό, το σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχε φως. Ενώ, σύμφωνα με κατοίκους, η περιοχή έχει λύκους.

Ωστόσο, θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σημειωτέον, η σορός της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της. Το σώμα της δεν είχε κανένα δείγμα σήψης, για αυτό προκύπτει, από την πρώτη εξέταση που έγινε επί τόπου, ότι δεν είχε πεθάνει μέρες πριν, αλλά το πολύ ένα 24ωρο πριν.


Πηγή