Survivor 2024 spoiler 31/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ε αμάν πια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία


Survivor 2024 spoiler 31/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ε αμάν πια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 31/03: Μεγάλες εξελίξεις αναμένονται στο Survivor, με την νέα εβδομάδα να ξεκινά στο ριάλιτι επιβίωσης με… πόλεμο στις δύο παραλίες, κυρίως αφορώντας τα εσωτερικά των δύο ομάδων, τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσο περνά ο καιρός και με το πάρτι της ένωσης να πλησιάζει.

Το ενδιαφέρον των παικτών, άλλωστε, εκεί εστιάζεται και προς αυτή την κατεύθυνση κοιτάζουν, αφού το πάρτι της ένωσης πάντοτε σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία στον ημιτελικό και τον τελικό του Γαλατσίου, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και για αυτή τη σεζόν στο ριάλιτι επιβίωσης. Μέχρι τότε, βέβαια, έχουμε αρκετό καιρό, καθώς πρέπει να γίνει ακόμη… γερό ξεκαθάρισμα, με αρκετούς ακόμη να είναι κάτοικοι Αγίου Δομίνικου.

Η τελευταία παίκτρια, που αποχώρησε, ήταν η Ευγενία Μπόρλα και αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι αυτός, που στην νέα εβδομάδα, που ξεκινά, δε θα καταφέρει να συνεχίσει μαζί με τους υπόλοιπους και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα νωρίτερα, αφήνοντας… τη δίαιτα της καρύδας και μην καταφέρνοντας να γευτεί το γλυκό νέκταρ του κορυφαίου πάρτι, που αναμένεται σύντομα να έρθει στις οθόνες μας.

Survivor 2024 spoiler 31/03: Η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία εν μέσω εμφυλίων

Η πρώτη «μάχη» της εβδομάδας, φυσικά, αφορά την ασυλία και οι δύο ομάδες, εν μέσω εμφυλίων στις παραλίες τους, καλούνται να λύσουν τα εσωτερικά τους και να κερδίσουν, προκειμένου η μία πλευρά να βάλει την άλλη στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας, με τις μηχανορραφίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ποια ομάδα, λοιπόν, θα φτάσει στην νίκη στην πρώτη ασυλία; Υπάρχει, πράγματι, Δούρειος Ίππος στην κόκκινη παραλία, ή η αποστασία στην μπλε θα είναι πιο καθοριστική; Όπως μαθαίνουμε, η μπλε ομάδα είναι αυτή που θα επικρατήσει και θα πάρει την ασυλία, στέλνοντας την κόκκινη στη δύσκολη θέση του να χρειαστεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Πηγή